Прославляють рідний Покров

Вихованці мистецьких осередків не припиняють творчого поступу. Разом з викладачами опановують нові знання, техніки, демонструючи високий рівень підготовки.

В умовах онлайн-навчання у Школі мистецтв та Дитячій музичній школі впроваджено методики, де головним є відкрити дітям неосяжний світ мистецтва, навчити відчувати його.

Результатом є численні перемоги у конкурсах всіх рівнів, де покровчани піднімаються на вершини творчого п’єдесталу.

Одразу п’ять золотих медалей принесли рідному закладу вихованці Школи мистецтв. Єлизавета Вирва, учениця Нелі Піхтіної, перемогла у Міжнародному конкурсі талантів «Мистецька історія». Перші премії у  Всеукраїнському багатожанровому фестивалі-конкурсі "БИТВА ЖАНРІВ -7" у Марії Халіменко та Анастасії Гукової – викладач Антоніна Жуковська. «Золото» Другого Всеукраїнського конкурсу мистецтв «Любов це…» в учениць Ганни Доценко – Соломії Гринчук та Софії Шурхіної.

Додали медалей до скарбнички закладу і вихованці Дитячої музичної школи.

Одразу дві винагороди здобула у Міжнародному музичному конкурсі «Різдвяна зірка» Єлизавета Шевченко, вихованка Лариси Курочкіної. Ліза завоювала «золото» у вокальному жанрі та срібло – з фортепіано. Друга премія Всеукраїнського багатожанрового фестивалю-конкурсу «БИТВА ЖАНРІВ» у Єлизавети Тищенко, учениці Тетяни Усенко.

Вітаємо юних музикантів та їхніх наставників з такими яскравими здобутками!

Прес-служба міського голови.