Всi новини, сторінка 19

27 05

За даними Центру громадського здоров’я, станом на 9:00 27 травня в Україні 21905 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, з них 658 летальних, 7995 пацієнтів одужало. Загалом захворіли 1595 дітей та 4241 медик. За добу зафіксовано 321 новий випадок. Наразі коронавірусна хвороба виявлена: Вінницька область — 932 випадки; Волинська область — 814 випадків; Дніпропетровська область — 905 випадків; Донецька область — 155 випадків; Житомирська область —


15 04

Спортсмени Покрова не лише не припиняють домашні тренування, а й здобувають нові переконливі перемоги. Покровчанин Віталій Мартинюк, який у листопаді минулого року  став чемпіоном світу з гирьового спорту та установив світовий рекорд серед ветеранів, черговий спортивний сезон розпочав з онлайн-перемоги.


11 03

Минулий тиждень у спортивному житті міста пройшов під знаком бойових єдиноборств. Покров знову мав честь приймати Чемпіонат області з таїландського боксу серед дорослих, молоді, юнаків та юніорів. Для того, аби боротися за звання найсильніших бійців Дніпропетровщини до міста приїхало понад 120 спортсменів. Серед них представники таких населених пунктів як Олександрія, Апостолове, Нікополь, Кривий Ріг, Дніпро. У чемпіонаті також брали участь спортсмени з Херсона та Маріуполя.


27 02

Цього тижня у Покрові пройшли зональні змагання зі стритболу. Участь у турнірі взяли команди, які представляли Покров, Марганець, Нікопольский і Томаківський райони. У категорії юнаків 2005 року команда загальноосвітнього ліцею стала другою, поступившись лише спортсменам Марганцю. Серед дівчат у цій категорії команда Покрова також завоювала друге місце.


25 02

8 команд загальноосвітніх закладів Покрова, у тому числі спортсмени Шолохівської школи, взяли участь у загальноміському турнірі з волейболу, який стартував минулого тижня. Фінальні ігри пройшли 24 лютого у спортзалі СШ № 6. Оскільки загальний результат залежав від кількості виграних партій, то у кожній з ігор спостерігалося безкомпромісне протистояння. Фанати гаряче підтримували вдалі дії своїх команд.


18 02

Срібною призеркою Чемпіонату України U21 стала вихованка Дитячо-юнацької спортивної школи ім. Дані Дідіка - Ліза Литвиненко (тренер - Сергій Сінілов). Вже вп'яте Чемпіонат серед юніорів та юніорок пройшов у Дніпрі. 345 учасників із 23 регіонів України впродовж двох днів вели боротьбу за медалі.


14 02

На базі загальноосвітньої школи № 9 пройшов фінал міських змагань зі стритболу (баскетбол 3 на 3) серед учнів 10-11 класів. Загалом участь у турнірі взяло сім команд загальноосвітніх закладів Покрова. 13 лютого відбулися останні ігри, які мали визначити володарів призових місць.


11 02

Новий спортивний сезон відкрили представники бійцівських видів спорту міської ДЮСШ ім. Дані Дідіка. Своїми перемогами на всеукраїнських турнірах представники таїландського боксу і дзюдо красномовно довели — і в цьому році Покров має намір утримувати високі позиції на спортивних аренах!


10 02

Минулого тижня Покров відзначав 76 річницю звільнення від нацистських загарбників. Цю дату вшанували і шахісти, присвятивши їй турнір.


24 01

22-23 січня у загальноосвітньому ліцеї пройшли міські змагання зі стритболу (баскетбол 3 на 3) між учнями 9 класів і молодше загальноосвітніх закладах Покрова. Участь у турнірі взяло 7 команд.