Всi новини, сторінка 18

22 07

Покровчани стали призерами онлайн-турніру «Кубок скіфів 2020», який провели Федерація гирьового марафону України та Онлайн-ліга гирьового спорту України. Марафон тривав до 5 липня. Відповідно до формату змагань, учасники викладали відео виконання вправ. Тож усі виступи гирьовиків Покрова можна було побачити на сторінці наставника нашої команди Віталія Мартинюка.


20 07

Відділ молоді та спорту міськвиконкому продовжує цикл  відеознайомств  «Ти творець свого майбутнього». Кожний такий сюжет доводить, що молодь Покрова – креативна, наполеглива, вміє вчитися і працювати над собою. Не лише своє життя, а й власне тіло моделює покровчанка Тетяна Гордієнко.


07 07

Місцем, яке у повній мірі дає реалізувати цікаві ідеї, є центральний парк ім. Бориса Мозолевського. Цього літа за ініціативи відділу молоді та спорту міськвиконкому тут впроваджують нові проекти активного дозвілля у формі відкритих тренувань на свіжому повітрі. Так, у парку вже відбулося кілька занять з оздоровчої йоги. А минулої неділі, 5 липня, покровчани могли не лише побачити, а й взяти участь у відкритому тренуванні зі змішаних єдиноборств (ММА).


06 07

Після певної перерви бійці нашого міста знову вийшли на ринг і довели високий рівень своєї підготовки. Минулого тижня на базі спортивного комплексу підприємства “Мотор Січ” відбувся відкритий чемпіонат Запорізької області з таїландського боксу. Змагання стали одним з перших турнірів, який проводився після послаблення карантинних обмежень. Загалом у них взяло участь 150 спортсменів з різних регіонів України. У тому числі Запорізької, Харківської, Дніпропетровської та Херсонської


02 07

Тиждень тому в улюбленому місці відпочинку містян стартував ще один оздоровчий проект, започаткований відділом молоді та спорту виконкому – соціальна йога. Вже перша зустріч показала зацікавленість мешканців міста, а друга -  що покров чани за здоровий спосіб життя та змістовний відпочинок.


26 06

За останні роки Покров дав  можливість проявити себе багатьом молодим людям, які реалізували в рідному місті свої ідеї та задуми. Одним з таких ентузіастів є Михайло Фролов. Ось вже кілька років, будучи тренером міської ДЮСШ ім. Дані Дідіка, він розвиває у Покрові такий вид спорту як карате “шотокан”.


23 06

Карантин поставив на паузу багато спортивних змагань і турнірів. Але справжні спортсмени завжди знайдуть вихід із ситуації та зможуть проявити свою майстерність. Червень порадував черговими досягненнями представників гирьового спорту нашого міста, які в цей період брали активну участь в онлайн-турнірах з цієї дисципліни.


02 06

Спортсмени Покрова неодноразово доводили свою майстерність на турнірах різного рівня, примножуючи спортивну славу нашого міста. Городяни щиро пишаються їхніми нагородами та досягненнями.


27 05

За даними Центру громадського здоров’я, станом на 9:00 27 травня в Україні 21905 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, з них 658 летальних, 7995 пацієнтів одужало. Загалом захворіли 1595 дітей та 4241 медик. За добу зафіксовано 321 новий випадок. Наразі коронавірусна хвороба виявлена: Вінницька область — 932 випадки; Волинська область — 814 випадків; Дніпропетровська область — 905 випадків; Донецька область — 155 випадків; Житомирська область —


15 04

Спортсмени Покрова не лише не припиняють домашні тренування, а й здобувають нові переконливі перемоги. Покровчанин Віталій Мартинюк, який у листопаді минулого року  став чемпіоном світу з гирьового спорту та установив світовий рекорд серед ветеранів, черговий спортивний сезон розпочав з онлайн-перемоги.