Всi новини, сторінка 20

14 01

Колективна радіостанція Будинку творчості дітей та юнацтва за підсумками 2019 року в черговий раз підтвердила своє лідерство в рейтингу кращих радіостанцій України.


02 01

Рік, що минув, порадував численними перемогами наших спортсменів у всеукраїнських та міжнародних турнірах. Значний внесок у медальний врожай покровських атлетів зробили вихованці відділення таїландського боксу ДЮСШ ім. Дані Дідіка. Яскраві перемоги на Чемпіонатах і Кубках України, Чемпіонатах Світу і Європи в черговий раз підтвердили високий рівень наших бійців та їх тренерів.


02 01

У ДЮСШ ім. Дані Дідіка традиційно відзначили прийдешні новорічні свята, підбивши  підсумок року, що минув. У 2019-му наші спортсмени успішно брали участь у змаганнях обласного, всеукраїнського та світового рівня.


23 12

Яскравим завершенням футбольного року став турнір з футзалу на Кубок міського голови, який відбувся 21 грудня в дитячо-юнацькій спортивній школі ім. Дані Дідіка. Змагання зібрали справжніх футбольних зірок, які продемонстрували покровчанам усю свою майстерність .


19 12

Спортсмени міської дитячо-юнацької спортивної школи ім. Дані Дідіка продовжують збирати передноворічний “врожай” медалей на останніх турнірах 2019 року. Цими днями привід для гордості Покрову дали вихованці відділень акробатики та карате.


13 12

Своє реноме лідерів спортивного руху продовжує доводити спортивний колектив загальноосвітньої школи № 6. Цього тижня підопічні досвідченого наставника Олександра Федоренка підкорили чергову спортивну вершину.


10 12

На фініші нинішнього спортивного сезону юні покровчани продовжують завойовувати нагороди різного рівня. Кінець листопада і початок грудня не стали винятком. Наші атлети порадували новими перемогами.


05 12

З 29 листопада по 1 грудня у місті Стрий, що на Львівщині, проходив чемпіонат України з автомодельного спорту серед учнівської молоді (кордові моделі) у приміщенні (IV ранг). Позмагатися до автомодельного кордодрому Міської станції юних техніків з’їхалися 48 учасників з 6 регіонів України, серед яких і автомобілісти Покров — вихованці Будинку творчості дітей та юнацтва.


28 11

Чотири золота і новий світовий рекорд серед ветеранів – з таким блискучим результатом наші спортсмени завершили Чемпіонат світу.


26 11

Тільки на минулому тижні ми раділи  вагомим здобуткам вихованців ДЮСШ ім. Дані Дідіка і от нові досягнення. Наші чемпіони підкорюють все нові вершини, піднімаючи Покров на найвищі рейтинги.