Всi новини, сторінка 21

25 11

Минулого тижня на базі Дитячо-юнацької спортивної школи ім. Дані Дідіка пройшли міські змагання з міні-футболу між командами навчальних закладів Покрова (учні 9-11 класів). Загалом участь у турнірі взяли 7  команд.


18 11

Спортивний сезон 2019 року поступово наближається до закінчення, але спортсмени Покрова не зупиняються і продовжують здобувати нагороди на турнірах різного рівня. Тиждень, що минув, приніс місту чергові перемоги.


13 11

Днями у Покрові пройшли регіональні перегони з автомодельного спорту. Вихованці автомодельної лабораторії Будинку творчості дітей та юнацтва змагалися з кордовиками Нікополя та Кривого Рогу.


11 11

Найсильніші бійці муай-тай минулого тижня зібралися в столиці Білорусі. Саме у Мінську з 4 по 11 листопада проходили змагання Чемпіонату Європи з таїландського боксу. Близько 500 спортсменів з 26 країн у безкомпромісних поєдинках боролися за перемогу.


01 11
1 листопада 2019 р. 1078 Спорт

Тиждень спортивний

Покровчанин виграв “срібло” Чемпіонату України з боксу З 21 по 27 жовтня у місті Бердянськ проходив чемпіонат України з боксу серед юнаків 2006-2007 років народження. Турнір зібрав 385 спортсменів з різних областей України.


30 10

Днями в Ізраїлі завершилися змагання Чемпіонату Європи зі спортивної акробатики серед юнаків і юніорів. Честь представляти Україну у складі Збірної команди на цьому турнірі отримали відразу дві пари вихованців відділення акробатики міської ДЮСШ ім. Дані Дідіка. Вихованці тренера Ольги Образцової : Орина Забутна — Спартак Заульський і Катерина Гужва — Артур Євтушенко.


23 10

22 жовтня на бігових доріжках стадіону “Авангард” відбулися традиційні змагання з осіннього легкоатлетичного кросу, присвячені пам'яті тренера-викладача ДЮСШ “Манганіт” Володимира Бойка.


21 10

Черговими медалями й вагомим титулом  поповнилася  скарбничка школи.


18 10

Минулий тиждень видався вдалим для вихованців бійцівських дисциплін Покрова. Вони успішно виступили на турнірах різного рівня.


18 10

Наше місто вже неодноразово доводило своє лідерство в цьому технічному виді спорту. Вихованці тренера автомодельного гуртка БДТЮ Володимира Томілова часто підіймаються на найвищі сходинки п'єдесталу і прославляють Покров далеко за межами Дніпропетровської області.