Всi новини, сторінка 23

06 09

У Покрові є чимало можливостей, аби зайняти дітей у позаурочний час корисною та цікавою справою. Розвивати спортивні, творчі та інтелектуальні здібності юних покровчан покликана розгалужена мережа закладів позашкільної освіти міста. Нині там тривають набори на новий навчальний рік. Саме час обрати те, що буде дитині до душі.


21 08

Як уже повідомлялося раніше, представники відділення тайського боксу ДЮСШ ім. Дані Дідіка успішно виступили на змаганнях, які пройшли у Скадовську. Саме за результатом міжнародного турніру “Кубок Чорного моря” і Чемпіонату України було затверджено склад збірної України для участі в першості світу серед юнаків та юніорів. Змагання пройдуть у Туреччині з 26 вересня по 6 жовтня.


19 08

Минулого тижня у Скадовську пройшов ІІІ міжнародний турнір з таїландського боксу "Кубок Чорного моря". Ці престижні змагання зібрали 250 спортсменів з України, Молдови та Білорусі. Серед учасників - вихованці відділення тайського боксу ДЮСШ ім. Дані Дідіка.


06 08

У Покрові продовжують міським коштом успішно втілювати в життя проекти-переможці програми “Бюджет участі”. Уже втілено ідею з оснащення кондиціонерами коридорів амбулаторії № 4 Центру первинної та медико-санітарної допомоги. Свій черговий проект нещодавно успішно завершив СК “Аякс”. І ось чергова приємна звістка — в рамках “Бюджету участі” необхідний спортивний інвентар отримав бійцівський клуб “Спарта-2008”.


01 08

З 26-го по 28-е липня у м. Печ (Угорщина) відбувся 8-й чемпіонат Європи (European Championship) та Кубок Європи (FEMA Grand Slam™) з автомодельного спорту (кордові моделі). Участь у цих змаганнях, які об'єднали найсильніших автомоделістів Європи, взяла і збірна команда України. До складу справжньої еліти українського автомодельного спорту увійшов  представник Покрова, тренер автомодельного гуртка Будинку творчості дітей та юнацтва Володимир Томілов.


01 08

Проект “Розвиток і підтримка дитячого спорту клубу“Аякс”, що входить у структуру ДЮСШ ім. Д. Дідіка, у п'ятірці цьогорічних лідерів набрав найбільшу кількість голосів — 569.


29 07

З 25 по 27 липня у місті Лас Пальмас (Канарські острови) пройшов особистий чемпіонат Європи з дзюдо серед спортсменів віком від 30 років і старше. Про престижність цього турніру свідчить той факт, що він зібрав 778 найкращих дзюдоїстів Старого Світу. Збірна команда України продемонструвала хороший результат. Загалом в її активі 16 медалей (3 золотих, 6 срібних і 7 бронзових).


24 07

Бронзову медаль юніорського Кубку Європи нещодавно здобув колишній вихованець Дитячо-юнацької спортивної школи сімнадцятирічний Артем Бубир. Нині він виступає за спортивний клуб “Дзюдо-Дніпро”. Тренують спортсмена два сильних тренери — перший наставник Сергій Сінілов та Родіон Кохановський.


23 07

 20-го липня у центральному парку ім. Бориса Мозолевського пройшов турнір, присвячений Міжнародному дню шахів. Спортивне змагання відбулося  за підтримки міського голови Олександра Шаповала. Турнір вже традиційно проходив у затишному куточку парку, де  минулого року з'явилася справжня “шахова алея”.


04 07

Черговий “врожай” нагород здобули вихованці автомодельного гуртка Будинку творчості дітей та юнацтва. Нещодавно вони взяли участь у Чемпіонаті України серед юніорів, який проходив у місті Стрий. Поїздка на ці престижні змагання стала можливою завдяки підтримці міського голови Олександра Шаповала.