Ольга Коровіна — амбасадор фізичної активності за професією і за покликанням

Щойно розпочався навчальний рік, а педагоги громади вже мають заслужені відзнаки.

Учитель фізичної культури ліцею №5 Ольга Коровіна отримала Подяку Дніпропетровського обласного відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України. Зокрема, педагога відзначено за мотивацію учнівської молоді до занять фізкультури та спорту.

І це справедливо. Попри дистанційну форму навчання Ольга Сергіївна докладає зусиль, аби учні із  задоволенням відвідували її уроки. Шукає особливий підхід в онлайн-заняттях, веде YouTube-канал.

Не без її участі ліцей №5 отримав бронзову відзнаку проєкту Школа JuniorS та підписав Меморандум про співпрацю з організацією JuniorS, яка популяризує здоровий та активний спосіб життя серед підлітків.

Вчителька фізкультури провела неабияку роботу з організації Ліги Сміливих - офлайн змагання між двома школами з сучасних видів спорту, які учні обирають для себе самі. У закладі продовжують впроваджувати доступну цікаву фізкультуру.

Минулого навчального року Ольга Сергіївна увійшла до п'ятірки найсильніших вчителів фізкультури за результатами обласного етапу всеукраїнського конкурсу “Учитель року”. Також відзначена Грамотою Інституту модернізації змісту освіти за створення кейсів кращих практик з фізичної культури та спорту.

Фізична культура і спорт сьогодні є невід'ємною частиною сучасного способу життя й важливим чинником зміцнення здоров'я.

Важливо коли поруч є люди, чий приклад надихає, хто любить обрану справу й проявляє батьківську участь до своїх вихованців.

Завдяки таким наставникам, як вчитель фізкультури ліцею №5, ряди прихильників фізичної культури і спорту у місті зростають.

Напередодні Дня фізкультури та спорту вітаємо Ольгу Сергіївну з почесною відзнакою. Бажаємо натхнення, рекордних професійних та особистих досягнень!

Прес-служба міського голови.