За мирне небо України

Сьогодні у всьому світі відзначається Міжнародний день Миру.

Ще донедавна для усіх українців мир був повсякденною реальністю. А зараз, коли ми боремося проти російської агресії, точно знаємо, що є найбільшою цінністю у сучасному світі. Також усвідомлюємо, що прагнення миру сьогодні - це щоденна важка праця заради нашої Перемоги. Важливі зусилля кожного українця не залежно від віку.

У День Миру діти Покрова продемонстрували свою свідому позицію, долучаючись до різних активностей.

Вихованці художнього відділу школи мистецтв творчо підійшли до відзначення цієї дати, висловивши свої думки і почуття через малюнок на асфальті. За допомогою різнокольорової крейди намагалися втілити свої думки та меседжі. Барвисто зображували Україну без війни і насильства, малювали будинки своєї мрії під мирним небом, символ миру-голубів та інше. У малюнках переважала національна символіка та синьо-жовті кольори.

Світлу атмосферу цього дня підтримали й інші вихованці мистецьких шкіл міста. Діти приєдналися до квесту та подарували незабутні хвилини спілкування з прекрасним, виконавши улюблені мелодії та пісні, які єднають, наповнюють серця, роблять нас сильнішими.

У закладах культури та освіти також пройшло чимало онлайн-заходів. Школярі долучилися до челенджів “Парасолька миру”,”Україна бажає миру”, віршованого флешмобу “Хай буде мир у нашій Україні”.

Для  школярів  провели виховні години, конкурси та виставки.

Прес-служба міського голови.