Перемоги – рідній школі

Творчий колектив Гімназії №4 не перестає дивувати та захоплювати покровчан своїми талантами і здобутками. Цьогоріч школа святкує поважний, 60-річний ювілей. Один з найстаріших закладів продовжує свою історію в учнях, які дарують рідній альма-матер свої перемоги.

Креативний колектив гімназії впевнено крокує вперед. Тут вирує не тільки навчальний, а й мистецький процес. У тандемі діти-вчителі-батьки народжуються справжні перлини творчості. Неповторність підходів вирізняють школу від інших учасників, котрі підкорюють підмостки конкурсів всіх рівнів. Останні здобутки яскраве твердження тому. Журі високо оцінило майстерність дітей та професійність їхніх наставників. Так, гімназія здобула гран-прі у міжнародному конкурсі «Під маскою легенд», номінація «Театр», благодійний фотопроєкт «Ми вільні! Ми гідні! Ми – Україна!». У конкурсі взяли участь представники з України, Грузії, Молдови, Польщі та Румунії. Маленькі зірочки Покрова завоювали серця своєю щирістю й підготовкою.Творчий колектив педагогів початкової школи – Аліна Морозова, Вікторія Оніщенко, Олена Копаниця, Галина Войтенко, на чолі з директором гімназії Світланою Главацькою, стали  лауреатами першого ступеня у V  Міжнародному конкурсі "Під маскою легенд".
 Педагоги здобули перемогу у номінації "Театр", продемонструвавши навчально-виховний проєкт здобувачів освіти НУШ "Дивовижний світ малого українця".

Відзначилися гімназисти і на Міжнародному конкурсі талантів «Євро-осінь». Колектив учнів 1-9 класів здобув другу премію у номінації «Сучасна хореографія». Патріотичний танцювальний флешмоб «Буде мир над Україною». Перша премія у номінації   «Сучасна хореографія» у першокласників Єгора Габітова та Кіри Малихіної, друга у колективу другокласників та третьокласників, котрі виступали у жанрі естрадного танцю. Цілий зорепад винагород у номінації «Декоративно-прикладне мистецтво», де перше місце зайняли Злата Сапун, Євген Тимченко, Анна Оніщенко, друге - Назар Павленко, Інна Блудова, третє - Назар Міфтахов. Друга премія з живопису у Алевтини Кабанцової. Золото з естрадного співу завоювала Марія Остапенко та учениця гімназії, вихованка Школи мистецтв Марія Морозова, викладач Антоніна Жуковську, концертмейстер Наталія Дев'ятко.

Подяки отримали невтомні викладачі гімназії: Галина Войтенко, Вікторія Оніщенко, Аліна Морозова, Олена Сапун, Юлія Оніщенко та педагогічний колектив закладу.

Прес-служба міського голови.