НОВІ ПЕРЕМОГИ - У ВИХОВАНЦІВ БТДЮ ПОКРОВА

У Будинку творчості дітей та юнацтва вирує творче життя. Діти навчаються новому, вдосконалюють здобуте, натхненно втілюючи свої ідеї у різних напрямках.

Онлайн-конкурси стали майданчиком, де демонструють свої таланти та змагаються з учасниками з різних куточків країни. Нещодавно вихованці гуртка «ДЖЕМ» (керівник Юлія Кривчук) стали частиною великої команди у встановленні Національного рекорду під час проведення флешмобу «White card». Захід проводився у рамках відзначення Міжнародного дня спорту та Всесвітнього дня здоров’я.

Також дитячий колектив посів І місце у Всеукраїнському фестивалі-конкурсі "Давай палай".

Вихованці гуртків «Колібрі», (керівник Єлизавета Ключнікова), «КреативGROUP» (керівник Ольга Бондар), «Майстриня» (керівник Ірина Бовкун), “Цікава арифметика (керівник Галина Рекун), "Дивоцвіт"(керівник Ніна Якимова), "Скіф" (керівник Сергій Коновалов), Школи робототехніки (керівник Віктор Кондратюк) здобули чимало перемог у різноманітних конкурсах.

За підсумками Відкритого конкурсу дитячої творчості "Space Dreams - 2024" юні митці посіли призові місця. У номінації «У нескінченість і до зірок» перші місця у Альони Артеменко та Кирила Пилипенка, ІІ місце посіли Софія Деркач, Валерія Стецура та Марія Бондар, ІІІ місце - Софія Думанська.

У номінації «Space Техніка» Кирило Пилипенко має ІІ місце, а Тімур Волинець - ІІІ місце.

У номінації «Фото: фантастичні світи» І місце має колективна робота вихованців гуртка «Колібрі». У особистих перемогах І місце зайняв Амір Рекун, ІІ місця - Діана Кравчук та Яна Чирюк.

До обласного конкурсу юних фотолюбителів "Моя Україно" надійшло чимало дитячих робіт зі всієї Дніпропетровщини. Дуже приємно, що значну кількість переможних сходинок зайняли юні покровчани.

У номінації "Жанрове фото" І місце посіла Марія Бондар, ІІ місце - Діана Кравчук, ІІІ місце - Андрій Подольчак.

У номінації "Макрозйомка" Дар'я Завидовська зайняла ІІ місце.

У номінації "Пейзаж" ІІІ місце у Діани Кравчук.

У номінації "Портрет" ІІ місце у Марії Бондар, ІІІ місце посів Амір Рекун.

У номінації "Фотошоп" ІІІ місця зайняли Марія Бондар та Яна Чирюк.

У номінації "Гумористичне фото " ІІІ місця у Катерини Возняк та Олександри Резнікової.

 У рамках Всеукраїнської олайн-виставки дитячого малюнку «МОЇ ВІРНІ ДРУЗІ» від благодійного фонду «Щаслива дитина — квітуча Україна» діти представили власні доробки. У їх числі - роботи юних художників БТДЮ, вихованців гуртка "Палітра" (керівник Вікторія Савенко). Дипломи за кращі малюнки отримали Валерія Ряба, Ірина Бушева, Єсенія Коцюба та Мирослава Науменко.

Дипломами за активну участь у Відкритому конкурсі "Кобзар" також нагороджені Аліна Єфіменкова, Анна Димченко, Катерина Возняк, Кіра Коняхіна та Дмитро Чаплинський.

Прес-служба міського голови.