"НЕБО ДЛЯ ТИХ, ХТО МАЄ КРИЛА"

Конкурс із такою назвою зібрав творчих дітей Дніпропетровщини і символічно завершився у Всесвітній день поезії, 21 березня. Він проходив у номінаціях «Поезія» та «Проза» для трьох вікових категорій. 133 учня із 20 громад області подали на розгляд журі 237 творчих робіт.

Взяли участь у Обласному літературному конкурсі й талановиті покровчани. Участь стала плідною, творчі школярі отримали призові місця.

Вихованка ліцею №5 Карина Стрєлець (вчитель-керівник Наталія Коваленко) посіла І місце у номінації «Проза» серед учасників 16-17 років.

Учениця ліцею №6 Марія Макаренко (вчитель-керівник Тетяна Прокоф’єва) здобула ІІІ місце у номінації «Поезія» серед учасників 13-15 років.

У пошуках нових вражень, можливостей, виявлення своїх здібностей, щоб розвиватися й реалізовувати власний потенціал, діти завжди долучаються до різних проєктів і заходів.

Метою цього конкурсу було виявлення та підтримка творчо обдарованих учнів, формування у них мотивації до творчості, збереження і розвиток інтелектуального потенціалу молоді Дніпропетровщини, популяризація надбань української культури.

Щиро вітаємо переможців та наставників!

Прес-служба міського голови.