"Зірковий вчитель: як дарувати всім світло і не втрачати своє"

Ця думка об’єднала освітян, учасників премії «Ранкові зорі», хто в умовах війни продовжує навчати дітей, підтримувати своїх вихованців, вселяючи віру у Перемогу України і в майбутнє під мирним небом рідної землі. Серед педагогів, які ділилися досвідом, і покровчанка Аліна Морозова, вчитель початкових класів Гімназії №4, яка стала півфіналісткою фахового конкурсу.

 

«Ранкові зорі» започатковані видавництвом «Ранок», це ще одна можливість відкрити потенціал вчителів, познайомити з освітніми інноваціями і з педагогами, котрі, попри війну, дарують своїм учням світло.  Кожен учитель, який користується у роботі підручниками видавництва, міг розказати широкому загалу про себе, свої інновації, виступивши у одній з п'яти  номінацій: «Зірковий вчитель», «Незламний учитель», «Учитель-наставник», «Інноваційний учитель», «Результативний учитель».

Для покровчанки Аліни Морозової це стало можливість розповісти про рідну гімназію, незламних колег та неймовірних учнів, які щодня надихать на нові звершення.

-Я опинилась у колі однодумців, новаторів, професіоналів - своїх колег майже з кожної області України! Підготовка кожного півфіналіста вражала! Це був справжній "Марафон Зірок"! Щиро раділа та вболівала за кожного! Те, що демонстрували колеги - це дар Божий! Вражало! Захоплювало! Мурашило! І мені випала честь бути в одному колі з цими людьми!

В свою чергу, я поділилась своїм досвідом роботи. Як попри всі складнощі продовжую реалізацію Нуш в умовах дистанційного навчання! На всю Україну представила свій незламний колектив, який мужньо долає виклики долі щодня! Продемонструвала всі досягнення своїх учнів за період війни і як ми обертаємо війну на ПЕРЕМОГУ! – поділилася вчитель на своїй сторінці у фейсбук.

З 1263 номінантів, Аліна Морозова увійшла у 34 кращих. Була спікером онлайн-платформи премії, де могла презентувати свій, понад десятирічний, досвід роботи.

За перегонами «Ранкових зорь» з хвилюванням спостерігали вихованці вчителя, колеги й рідні, підтримуючи педагога.

Участь у такому потужному марафоні ще більше згуртувала колектив, відкрила нові можливості й плани. Як зазначають у Гімназії, такі вагомі події сповнюють почуттям гордості за викладачів, які не зупиняються у своєму рухові вперед.

Колектив закладу є саме таким – міцним тандемом однодумців, професіоналів, що дарують серця дітям. Вкотре досвід закладу, багаторічні напрацювання Аліни Морозової, було презентовано широкому загалу й отримано високі оцінки. Бо зірковий вчитель той, хто дарує вихованцям світло!

Прес-служба міського голови.