Юна художниця Покрова — переможниця творчого конкурсу

 

ХХІІІ Всеукраїнський конкурс учнівської творчості, що пройшов під гаслом «Об’єднаймося ж, брати мої!», присвячений національно-визвольній боротьбі українського народу за свободу й незалежність та з нагоди відзначення 210-ої річниці від дня народження великого Кобзаря – Тараса Григоровича Шевченка, зібрав творчих учасників країни.

Переможницею у номінації "Образотворче мистецтво" стала юна художниця Покрова, вихованка Дитячої школи мистецтв Софія Воронова.

Дівчинка представила власну роботу, яка відповідала вимогам конкурсу учнівської творчості - розкрити боротьбу українського народу, спрямовану на ліквідацію іноземного панування та національного гноблення, завоювання національної незалежності, історію формування та діяльність регіональних осередків руху Опору, патріотизм та героїзм, самовідданість і відвагу українських патріотів, які стали на захист нашої держави проти російської агресії.

Епіграфом до творчих робіт конкурсу є слова Тараса Шевченка: «Смійся, лютий враже! Та не дуже, бо все гине, - Слава не поляже».

Софія разом зі своїм викладачем Тетяною Думчиковою представили роботу на виставці творчих робіт переможців конкурсу, яка відбулась у приміщенні Дніпропетровської обласної військової адміністрації під час церемонії нагородження.

Дітей, небайдужих до долі країни, які в такий нелегкий для України час знаходять можливість досліджувати та відтворювати героїчне сьогодення, з гордістю називаємо нашим майбутнім.

Пишаємось талановитою землячкою! Вітаємо та бажаємо подальших мистецьких успіхів та перемог!

Прес-служба міського голови.