Всi новини, сторінка 24

02 07

Міська дитячо-юнацька спортивна школа ім. Дані Дідіка є головною кузнею спортивних талантів, яка дала Покрову не одного чемпіона. Одним із факторів успішної роботи в підготовці спортсменів є досвідчений колектив тренерів-викладачів. Це справжні професіонали, які підкорили чимало спортивних вершин. Зараз вони передають свої знання і досвід новим поколінням покровських спортсменів.


21 06

З 11-го по 14-е червня у місті Вінниця проходив Чемпіонат України серед юніорів зі спортивної акробатики. Престижний турнір зібрав 202 спортсмени з 9 областей України. Наші акробати сповна скористалися можливістю продемонструвати на цих змаганнях свій високий рівень майстерності. Кращими з кращих стали наша жіноча трійка Анастасія Веселова - Валерія Дрок - Ілона Федюк та змішана пара Спартак Заульский - Орина Забутна. Покровчани заслужено піднялися на найвищу сходинку всеукраїнського п'єдесталу


05 06

Спортсмени міської Дитячо-юнацької спортивної школи ім. Дані Дідіка готові доводити свій чемпіонський клас у будь-якому місті та в будь-яку пору року. Початок спекотного літа став черговим підтвердженням їх високого рівня.


28 05

Колективна радіостанція Будинку творчості впевнено утримує пальму першості. 2018-2019 навчальний рік спортсмени завершили безпрецедентними результатами, перемігши у провідних змаганнях.


23 05

Постать почесного громадянина міста, ветерана Другої світової війни Андрія  Черепа займає особливе місце в історії Покрова. Андрій Іванович справжня легенда - засновник фізкультурно-спортивного руху. Свідченням глибокої шани городян є відкритий чемпіонат міста з плавання на честь Андрія Черепа, який традиційно проводиться в Покрові у травні.


22 05

Надзвичайно насиченим видався цей тиждень для спортсменів Покрова. Протягом двох днів наше місто приймало фінали відразу двох обласних змагань - “Козацький гарт” і “Старти надій”. Право захищати спортивну честь Покрова на цих турнірах випало команді шостої школи. І наші атлети не підвели.


20 05

Протягом двох днів, 16-17 травня, на спортивних майданчиках стадіону “Авангард” проходив міський етап легкоатлетичних змагань “Старти надій”. Він мав визначити команду, яка буде представити місто в обласному етапі цих змаганнях. Загалом, за перемогу боролися 6 команд. До програми змагань входило шість видів, у тому числі біг на дистанцію 60 м, стрибки, легкоатлетичний крос та естафета.


17 05

До святкування “Міжнародного Дня сім'ї” приєдналася і шахова громадськість міста. У парку ім. Бориса Мозолевського відділ молоді і спорту виконкому та громадська організація “Шахи за життя” провели шаховий турнір нестандартного формату.


17 05

Це факт, який не потребує зайвих доказів. Вихованці спортивних осередків міста показують відмінні результати, завойовуючи високі титули. Покровчани входять до числа найперспективніших, а їх тренери найдосвідченіших наставників не лише Дніпропетровщини, а й України. Покров залишається містом, де плекають спорт і травневі старти вкотре підтвердили це.


13 05

7 травня Покров приймав зональний етап фізкультурно-патріотичного фестивалю школярів “Козацький гарт - 2019”. У спритності, швидкості та силі вправлялися учні 5-10 класів навчальних закладів Покрова, Шолохова, Томаківки та Грушівки.