ЩЕДРИЙ УРОЖАЙ СПОРТИВНИХ ПЕРЕМОГ

Гарні результати отримали покровчани з початком літа на міжнародному спортивному олімпі! Привід для гордості  дали випускники відділень спортивної акробатики й дзюдо міської ДЮСШ ім. Дані Дідіка.

Спортсмени мають високі здобутки на Кубку світу, Міжнародному турнірі зі спортивної акробатики, що відбувся в місті Жешув Польщі та Міжнародному турнірі світової серії IJF Tour Grand Slam із дзюдо, який пройшов у Тбілісі, столиці Грузії.

Вихованці тренерів ДЮСШ Ольги Образцової та Василиси Носик, титуловані спортсмени Микола Земляний та Іван Хажанець, посіли четверте місце серед чоловічих пар на Кубку світу зі спортивної акробатики. А на Міжнародному турнірі зі спортивної акробатики серед змішаних пар перше місце вибороли Орина Забутна і Артур Євтушенко!

Завдяки перемогам спортивних зірочок Покрова гімн нашої держави звучав на переможному п'єдесталі міжнародних змагань. Це вагомі результати для країни та міста!

Вихованці тренера з дзюдо Сергія Сінілова - Ліза Литвиненко та Артем Бубир взяли участь у Міжнародному турнірі світової серії IJF Tour Grand Slam та отримали гарні результати! Спортсмени клубу "Дзюдо-Дніпро" боролися у складі збірної України на міжнародній арені. Загалом у цих змаганнях взяли участь 278 дзюдоїстів та дзюдоїсток 36 країн світу.

18-річна покровчанка Єлизавета Литвиненко пробилася до фінального блоку та посіла почесне п'яте місце! Цього сезону юна дзюдоїстка стала чемпіонкою Європи серед юніорів і нині намагається закріпитися у новій для себе ваговій категорії -78 кг у дорослому дзюдо.

У вазі -90 кг сьомим на Grand Slam став покровчанин Артем Бубир. Дзюдоїст чисто виграв у стартовому поєдинку, а в чвертьфіналі поступився лідеру світового дзюдо й майбутньому чемпіону Grand Slam Беке Гвініашвілі.

Вітаємо команди тренерів та вихованців! Пишаємось!

Прес-служба міського голови.