Акробати Покрова вибороли медалі на Чемпіонаті області зі спортивної акробатики

 

Вихованці дитячо-юнацької спортивної школи ім. Д. Дідіка гарними результатами розпочали новий рік - із чемпіонату області зі спортивної акробатики. У змаганнях, що відбулися у Кривому Розі 21-22 січня, брали участь вихованці тренерів Ольги Образцової, Наталії Токмань, Василіси Носик, Марії та Максима Молодід.

За можливість потрапити до першості Дніпропетровської області боролись акробати від 11 до 20 років з усього регіону. У спортивних перегонах брало участь близько 300 учасників з Кам'янського, Покрова, Дніпра, Кривого Рогу. Чемпіонат області є сходинкою перед чемпіонатом України, який відбудеться незабаром у Вінниці.

До програми змагань увійшли силові, балансуючі та комбіновані вправи спортсменів. 

Як повідомляють у ДЮСШ ім. Дідіка, наші молодші спортсмени здобули такі результати: у жіночих групах першого юнацького розряду друге місце зайняли - Софія Гізун, Айсель Бабіна та Єлизавета Левченко; третє місце посіли - Аліса Кобицька, Анастасія Фесенко та Ангеліна Ігнатенко.

Перше місце у другому юнацькому розряді вибороли Марина Гришина, Анастасія Глущенко та Валентина Максимчук.

У третьому юнацькому розряді жіночої групи: перше місце - Кіра Тунгускова, Кіра Горелишева та Поліна Смислова; друге місце - Анастасія Овсянникова, Анфіса Бурлай та Вероніка Мовчан.

Жіночі пари у третьому юнацькому розряді розподілились так: друге місце - Агнеса Кіктьова й Софія Макєєва; третє місце - Анастасія Гадюк та Глорія Забутна.

У чоловічій групі: перше місце - Матвій Молодід, Богдан Кравцов, Назар Кравченко й Данило Маслов, друге місце - Іван Ігнатюк, Ярослав Пуляшкін, Олександр Метеленко та Максим Газа.

З індивідуальних вправ у хлопців маємо результати: з другого юнацького розряду перше місце у Олександра Трушкіна; з третього юнацького розряду перше місце у Андрія Гришина, друге - у Назара Мосійчука.

Досвідчені й старші акробати виборювали для себе місця у збірній команді Дніпропетровської області для подальшої участі в Чемпіонаті України. Маємо такі результати: перше місце (12-18) вибороли Анастасія Веселова, Валерія Дрок та Ілона Федюк; переше місце (КМС) - Валерія Макєєва, Катерина Гужва та Поліна Макєєва.       

Серед змішаних пар: перше місце (дорослі) посіли Артур Євтушенко та Орина Забутна;  друге місце (12-18) - Іван Селіванов та Дар‘я Стрєлець.

У жіночій групі (11-16) перше місце - Мілена Токмань, Маргарита Юзикова та Селіна Установа.

У жіночій групі першого розряду третє місце посіли - Катерина Бойко, Марія Черноусова та Марта Пруднікова.

Серед змішаних пар (КМС): друге місце - Роман Кожанов й Діана Демниченко; 3-місце - Максим Матяш (1-розряд) та Поліна Шолохова; 3-місце - Маргарита Гасай (1-розряд) та Ярослав Євтушенко.

Вітаємо наших талановитих спортсменів та їх тренерів з гарними результатами!

Прес-служба міського голови.