Покровчани — переможці Чемпіонатів України

 

Сьогодні важлива і цінна кожна перемога. Спортивна — не виняток. А коли найвищі сходинки п'єдесталу підкорюють земляки — приємніше вдвічі.

Найкращих бійців Муей-Тай, серед яких вихованці клубу “Аякс”, вкотре зібрала Вінниця. З другого квітня там проходив

Чемпіонат України серед дорослих з таїландського боксу. Спортсмени боролися за першість упродовж трьох днів. Участь у спортивному змаганні взяли понад 200 спортсменів з 16 областей України. В ході видовищних боїв підопічні заслуженого тренера України Ігоря Мациборка здобули золото і срібло у своїх вагових категоріях. Дмитро Шелесько завоював І місце. Олександр Суховільський — ІІ місце. Команда Дніпропетровської області, яку представляли наші спортсмени, посіла ІІ командне місце.

Днями раніше перемогу всеукраїнського рівня здобули і наші гирьовики.

З 31 березня по 2 квітня в м. Ужгород Асоціація гирьового спорту проводила чемпіонат України. До змагань долучилися 160 спортсменів з 16 областей України. У програмі — двоборства, довгий цикл, ривок, естафета та 30-хвилинний марафон з підняття гирі. Покровчани Віталій Мартинюк та Олена Жданова стали чемпіонами у вправі з гирьового марафону. Спортсмени-гирьовики мають чимало рейтингових перемог. Так Віталій Мартинюк у 2019 році став чемпіоном світу з гирьового спорту та установив світовий рекорд серед ветеранів.

Вітаємо наших спортсменів, пишаємося, бажаємо досягнення найамбітніших задумів!

Прес-служба міського голови.