«Активні парки – локації здорової України»

Загальнодержавний соціальний проєкт “Активні парки – локації здорової України” об'єднує  мешканців громади різного віку, популяризує активний спосіб життя.

Він входить до загальнонаціональної програми Президента України Володимира Зеленського «Здорова Україна». Мета – популяризувати спорт та залучати до оздоровчої рухової активності усі категорії громадян.

Сьогодні, 2 травня, в Покровській міській територіальній громаді стартували спортивні заняття в рамках цього проєкту.

Фізкультурно-оздоровча ініціатива відбулася на спортивному майданчику парку ім. Бориса Мозолевського, дала старт активним спортивним заняттям. Це одна з міських локацій, оснащена сучасним спортивним інвентарем для індивідуальних тренувань, встановлена в рамках програми Президента України "Здорова Україна".

Перше заняття, організоване та проведене координатором заходу Владиславом Тимтишиним спільно з відділами молоді та спорту, культури виконкому, згуртувало городян та гостей міста різного віку. Любителі активного відпочинку мали змогу дізнатися, як правильно й корисно займатися на спортивних  тренажерах, а також робили вправи, зарядку та займалися скандинавською ходьбою.

Мета проєкту «Активні парки" - зробити заняття спортом цікавими та доступними для кожного мешканця громади. Це можливість як для дорослих, так і для дітей та молоді подбати про своє здоров’я та фізичну підготовку.

Мешканців громади запрошують долучатися до активних занять на спортивному майданчику, що знаходиться на території парку ім. Бориса Мозолевського.

Заняття проходитимуть з різними категоріями населення тричі на тиждень – у вівторок, четвер та суботу.

Час занять можна дізнатись на сторінці групи у фейсбук "Активні парки Покровської міської територіальної громади"

https://www.facebook.com/groups/6230864873644551

Прес-служба міського голови.