Спортсмени Дніпропетровщини переможно піднімають прапор України. У команді найсильніших - покровчани

 

Понад 80 медалей – такий, золотий ужинок минулого тижня. Наші спортсмени прославляють Україну на змаганнях всіх рівнів, серед чемпіонів – покровчани. Однією з останніх взятих висот для нашої Неллі Чуканівської стало «Золото» на змаганнях з хайдайвингу в італійському Трієсті.

Спортсмени Покрова піднімають рідний прапор на п’єдесталах слави, говорячи на повний голос про Україну, яка веде боротьбу за свою незалежність та свободу.

Серед чемпіонів світових турнірів – тайбоксери, вихованці заслуженого тренера України Ігоря Мациборка, ДЮСШ ім.Д.Дідіка – Нікіта Захарченко та Олександр Суховільський. Дзюдоїстка, вихованка ДЮСШ ім.Д.Дідіка та СК «Дзюдо Дніпро» Єлизавета Литвиненко - тренери Сергій Сінілов та Андрій Блошенко. Вихованка КДЮСШ «Манганіт», член Федерації стрибків у воду та high diving Дніпра – Неллі Чуканівська, учениця Анастасії Янченко, Олега Вишиванова та Ольги Савченко.

Всі вони відзначені стипендіями міського голови за вагомі спортивні досягнення. У свої молоді роки мають спортивні звання, перемоги всеукраїнського та міжнародного рівнів. Ведуть свій, спортивний фронт, демонструючи світу силу українського духу.

Прес-служба міського голови.