ЄЛИЗАВЕТА ЛИТВИНЕНКО - БРОНЗОВА ПРИЗЕРКА ПРЕСТИЖНОГО ТУРНІРУ GRAND SLAM

Вихованка ДЮСШ ім. Дані Дідіка Ліза Литвиненко представляла збірну України на престижному турнірі Великого шолома з дзюдо, що проходив 16-18 лютого в столиці Азербайджану. Дівчина впевнено провела змагання у ваговій категорії до 78 кг та виборола бронзу!

В Баку на престижному міжнародному турнірі світової серії Grand Slam 404 дзюдоїсти з 62 країн виступали у різних вагових категоріях. 20-річна покровчанка Єлизавета Литвиненко, бронзова призерка чемпіонату світу, чемпіонка Європи серед кадетів та юніорів виборола бронзову медаль у вазі до 78 кг.

Шлях до нагороди Ліза розпочала з перемоги над кіпріоткою, в чвертьфіналі за "Шидо" поступилася своїй партнерці зі збірної України Юлії Курченко, у втішній сутичці перемогла представницю Косово, і в поєдинку за бронзу виграла у спортсменки зі Словенії Метки Лобнік. Всі три перемоги здобувала впевнено - іппонами.

Збірна України завершила змагання з трьома медалями - срібло й дві бронзи. Серед найсильніших команди й наша землячка, представниця СК ДЗЮДО ДНІПРО України Ліза Литвиненко.

У ході старту спортсмени виборювали медалі та призи, але, головне, рейтингові бали кваліфікації до Олімпійських Ігор-2024 в Парижі.

Вітаємо спортсменку, а також її особистих тренерів -  Андрія Блошенка, Іллю Чимчиурі та першого тренера Сергія Синілова з успіхом на престижному міжнародному турнірі!

Покровчанка вкотре підняла прапор України! Пишаємося!

Прес-служба міського голови.