Учні НВО — переможці медіафестивалю та учасники онлайн-табору «Girls STEM Camp»

Коли хороша новина приходить не одна — це вдвічі приємно. Так днями сталося в НВО. Спочатку дізналися про перемогу в обласному медіафестивалі, а потім, що їхню команду відібрали до участі в онлайн-таборі «Girls STEM Camp».

Із 117 робіт, які брали участь у Х Обласному медіафестивалі для дітей та молоді “Формула миру”, конкурсна робота п'ятикласниці Анастасії Матвієнко та її наставника Оксани Матюшенко здобула І місце у номінації “Пост у соцмережах”.

Крім відзнак та призів, на церемонії нагородження переможців чекали майстер-класи та вікторини.

НВО вже два роки системно працює в проекті Дівчата STEM. Новий навчальний рік приніс нові можливості- участь в онлайн-таборі Girls STEM Camp, який  розпочався 20  вересня і триває до кінця  тижня.

Щоб долучитися до інтерактивних занять та провести власні наукові експерименти, команді шестикласниць довелося пройти серйозний відбір. У цьому їм допомогла вчитель Оксана Матюшенко. Із 47 зареєстрованих команд організатори відібрали лише шість, серед фіналістів - учні НВО.

Впродовж онлайн-табору дівчата проводили експерименти з фізики та хімії, створювали власні моделі 3D та  мобільні додатки, дізналися багато іншого цікавого та корисного. Для практичних занять дівчаткам стали в нагоді набори, які школа отримала в подарунок від організаторів.

Позашкільний час  школярки провели весело і пізнавально, ще більше зацікавившись STEM — предметами.

Прес-служба міського голови.