Через творчість - до перемоги!

У непростий час творчість стає ліками для душі, особливо це актуально для дітей.

Висловлюючи свої емоції, школярі Покрова продовжують поповнювати скарбничку творчих перемог.

Собори наших душ

Як завжди, покровчани взяли участь в обласному конкурсі юних літераторів “Собори наших душ”.

Журі ще не встигло оцінити усі результати, але серед названих переможців уже є покровчани.

І місце у номінації “Проза” посіла робота учениці 11-А класу загальноосвітнього ліцею Єлизавети Черниш. Юна літераторка підготувала на конкурс есе “Зимовий етюд”, в якому поєднала прозу з поезією. Впоратися з таким цікавим завданням ліцеїстці допомогла вчитель української мови та літератури Тетяна Горлова.

Творчість Лесі Українки

ІІІ місце в обласному конкурсі “Творчий та життєвий подвиг Лесі Українки у фокусі ХХ століття” здобула творча робота учениці 10-А класу СЗШ №6 - Ольги Остапенко. Консультант — вчитель української мови та літератури Тетяна Домніцька.

Комп'ютерна графіка та анімація

Відомі результати обласного конкурсу комп'ютерної графіки та анімації, який проводить Дніпропетровський обласний центр науково- технічної творчості та інформаційних технологій учнівської молоді. Серед переможців - покровчанин Ілля Козененко. Учень 3-го класу СЗШ № 6 посів ІІІ місце у номінації “Комп'ютерна анімація”, продемонструвавши універсальні знання про природу кольору, теорію руху та закони композиції.

Наставник призера обласного конкурсу — вчитель інформатики Юлія Смокович.

Захисники й захисниці України

Ще одна учениця цієї школи здобула перемогу.

Найкращий результат у Всеукраїнському онлайн конкурсі “Захисники і захисниці України”, що проводився в рамках освітнього проєкту “На Урок”, має десятикласниця Поліна Шаталіна. Підготуватися конкурсантці допомогла вчитель історії Оксана Гавриленко.

Поліна не лише перевірила свої знання, а й дізналася цікаві факти про звитягу українських захисників від доби Київської Русі до подій сьогодення.

Зоологічна галерея -2022

За підсумками Обласного етапу Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнка “Зоологічна галерея -2022”, вихованка студії - гуртка художньо-естетичного напрямку “Талановиті пальчики”, що діє в позашкільному відділенні НВО, Ольга Васюта посіла І місце. Керівник гуртка - Олена Василець.

Вітаємо призерів і їхніх наставників, бажаємо подальших успіхів та перемог.

Прес-служба міського голови.