Нехай дитячі мрії здійснюються!

 

Про що мріють наші діти? Дитячі мрії такі різні та потаємні, що дорослі іноді дивуються, почувши їх! Свої заповітні бажання втілювали в малюнках діти з усієї країни та надсилали їх до Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнку “Мрії не знають кордонів”. Взяли участь в ньому і вихованці студії-гуртка художньо-естетичного напрямку “Талановиті пальчики “, ліцею №2 Покрова.

Загалом до участі у конкурсі долучилось майже вісімсот юних талантів. Журі було надзвичайно складно обирати найкращих з них, бо оцінювати дитячі твори завжди нелегко, а особливо - коли на них мрії...

Творчі доробки юних митців детально аналізували й окрім переможців заохотили сотню кращих учасників конкурсу «Мрії не знають кордонів». Приємно, що до цього числа увійшли юні художники Покрова.

Роман Таран, Владислава Міщенко, Роман Кожанов, Артем Василець, Софія Шередеко, Анна Таран нагороджені іменними сертифікатами.

Враховані критерії оригінальності ідеї, складність роботи та, звісно ж, зміст самої мрії.

Організатори зазначають, що вражені великою кількістю учасників творчого конкурсу, радіють активності юних талантів, пишаються талановитим підростаючим поколінням та поділились секретом: у більшості дитячих мрій — мирне небо у рідній країні! Дитячі малюнки з мріями організатори обіцяють передати на передову захисникам.

Віримо в ЗСУ та перемогу! Бо дитячі мрії обов'язково мають здійснитися!

Прес-служба міського голови.