Педагогам - повага і шана

Щороку разом із золотом осені приходить професійне свято освітян, чия праця поважна і потрібна в усі часи, а зараз - особливо.

У найскладніші для країни часи педагоги Покрова продовжують невтомно працювати на освітянському фронті, допомагають батькам виростити з дитини справжню людину, обрати в житті свій професійний шлях.

Напередодні Дня учителя у місті відзначили педагогів за професійні досягнення.

Подяки міського голови Олександра Шаповала отримали освітяни, чиї учні отримали 200 балів з предметів національного мультипредметного тесту. Відзначені були: вчитель української мови та літератури ліцею №8 - Ірина Чорнокуренко, вчитель математики ліцею №2 - Василина Галета, вчитель історії та правознавства ліцею №2 — Галина Щербакова, вчитель математики ліцею №6 - Володимир Ленів, вчитель української мови ліцею №6 — Юлія Наумова, вчитель історії ліцею №6 — Анна Пастух, вчитель української мови та літератури ліцею №3 Тетяна Горлова.

Подяки міського голови також вручили педагогам, які першими успішно пройшли сертифікацію у 2021 році на високому рівні. Це вчителі молодших класів: Марія Сеферова (ліцей №3), Юлія Шраменко (ліцей №6), Анастасія Самара (ліцей №5).

Цими днями вітання приймає уся педагогічна родина нашої громади.

Кожен згадає своїх Вчителів, хто став старшим другом і порадником і кому зобов'язані своїми життєвими та професійними перемогами.

Подякуємо тим, хто допоміг виховати покоління сильних, незламних, міцних духом і вірних за покликом серця українців, які зараз відстоюють рідну землю на фронті і в тилу, і хто буде творити нову Україну.

Бажаємо кожному міцного здоров'я, наснаги, терпіння, поваги і якнайшвидшої перемоги нам усім!

Прес-служба міського голови.