ВИХОВАНЦІ БТДЮ - З НОВИМИ ПЕРЕМОГАМИ

Творчі осередки міста не залишаються осторонь дистанційного навчання. Педагоги організовують активну роботу з вихованцями, заохочують дітей до участі у різних конкурсних перегонах та здобувають гарні результати!

Вихованці автомодельного гуртка Будинку творчості дітей та юнацтва взяли участь у обласному етапі Всеукраїнських відкритих змагань з кордових автомоделей у приміщенні серед учнівської молоді (юнаки до 12 років) (ІУ ранг) та на Кубку УДЦПО з кордових автомоделей серед учнівської молоді (ІУ ранг) (заочно).

В онлайн-змаганнях, що пройшли в особистій першості з визначенням стендової оцінки у двох класах моделей ЕЛ-О та ЕЛ-К, взяли участь юні спортсмени з Покрова, Дніпра, Кривого Рогу, Павлограда. Оцінка моделей відбувалась за фотоматеріалами, надісланими учасниками. Під час оцінювання враховувалось оригінальність та складність конструкції, якість та майстерність виготовлення моделі.

За результатами конкурсу вихованці отримали гарні результати - Катерина Шмаровоз та Олександр Мельник посіли І місця, Софія Брашнець зайняла ІІ місце, Андрій Євменов виборов бронзову нагороду.

Юні любителі автоспорту разом з наставником, тренером Володимиром Томіловим, неодноразові переможці регіональних, обласних та всеукраїнських змагань з технічних видів спорту, живуть своєю справою та надихаються новими досягненнями та впевнено крокують до нових спортивних звершень.

Юні таланти БТДЮ разом з керівниками гуртків - Єлизаветою Ключніковою, Іриною Саганець, Юлією Кривчук, Ольгою Бондар, Іриною Бовкун, Анжелікою Сичевською, Людмилою Нагібіною активно долучаються до різноманітних конкурсів та фестивалів аби випробувати власні сили та пізнати якнайбільше нового!

Гуртківці БТДЮ взяли участь у Всеукраїнському конкурсі мистецтв "РІЗДВЯНЕ ДИВО", де зайняли чимало призових місць.

Євгеній Саганець став володарем гран-ПРІ, гуртки «ДЖЕМ» та «СМАЙЛ» посіли почесні перші переможні сходинки, Олена Проценко, Кіра Коняхіна та гурток «Гармонія» вибороли ІІ місця, ІІІ місця посіли Карина Махинько та Ангеліна Швецова.

Вихованка гуртка декоративно-прикладного мистецтва "Колібрі" Катерина Цупрова здобула ІІ місце у Міжнародному українсько-канадському конкурсі мистецтв «Шлях».

Першу премію за участь у Всеукраїнському конкурсі мистецтв “Українська мрія” в номінації “Вокал” отримав вокальний колектив “Гармонія”.

Міжнародний багатожанровий дитячий онлайн фестиваль “Моя зимова казка” приніс перемогу творчому вихованцю БТДЮ Андрію Подольчаку. Хлопчик посів перше місце у номінації “Декоративно-ужиткове мистецтво”.

Участь у відкритому екологічному онлайн конкурсі “Магія новорічної іграшки” принесла переможні другі місця в номінації “Магія полотна”вихованкам гуртків “Креатив ГРУП”, “Майстриня”, “Колібрі” - Дар’ї Завидовській, Тетяні Трофимчук та Олені Проценко.

Щиро вітаємо юні таланти!

Прес-служба міського голови.