І світло зійде…

Рядки з віршованих творів вчителя української мови та літератури ліцею №6 Тетяни Прокоф’євої дарують погляд на світ, добро, красу. Для неї ж власна поезія - підтримка та розрада.

Твори творчого педагога увійшли вже до кількох літературних добірок.  Приємною звісткою для майстрині слова до новорічних дат стала поява її віршів у поєтичній збірці «Світання слова». Та ще більш приємною несподіванкою стало отримання сертифікату від ГО "ЛітЛокомотив", який засвідчує, що твори покровчанки значаться у топ-20 найкращих творів Всеукраїнського проєкту "Світання слова".

 Її віршовані рими підкорили тим, що особливо передають настрої і переживання, думки та враження, роздуми про найпотаємніше, приваблюють теплотою почуттів, душевністю, своєю ліричністю.

З поетичними мініатюрами нашої землячки завжди можна познайомитись на її творчих сторінках у соціальних мережах.

Уважно вдивляючись у себе й навколишній світ, в них автор ділиться почуттями та роздумами. Так народилось вже чимало ліричних творів та й тих, що пронизані болем сьогоднішнього дня. Події, що відбуваються в країні, викликають у душі особливий сплеск почуттів.

Говорять, що поети бачать і висловлюють те, чого часто не помічає більшість. Тож якщо після знайомства з творами читач замислиться та погляне на світ іншими очима, це і є головною метою творчого митця.

Прес-служба міського голови.