Творчі і натхненні!

Вихованці будинку творчості дітей та юнацтва у новому році продовжують підкорювати нові вершини.

Гарні результати хореографічному колективу “Джем” принесла участь в Обласному відкритому конкурсі - фестивалі “Талановита дитина - талановита країна”, де посіли ІІІ місце.

Також вихованці Юлії Кривчук зайняли ІІ місце у Міжнародному благодійному конкурсі мистецтв “Зимова казка” (Чехія - Україна).

ІІІ місце у цьому конкурсі посіла Діана Кустікова - вихованка вокального гуртка “Гармонія”, керівник - Анжеліка Сичевська.

У двох всеукраїнських конкурсах мають перемоги вихованці Галини Рекун із гуртка “Цікава арифметика”. Діти завоювали І місце у конкурсі “З Україною в серці” та ІІІ місце у конкурсі “Я знаю свою Батьківщину”.

У Всеукраїнському конкурсі “Моя Україна” у номінації “Жанрова фотографія” кращою стала робота “Чиста нота” Діани Кравчук.

За підсумками ІХ Виставки-конкурсу робіт з дизайну, образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва “За світлом різдвяної зорі”, переможцями визнано вихованців гуртка “Колібрі” Софію Колісник, Анну Таран, Романа Тарана, Шанель Назарову, Анастасію Поночовну, Олену Проценко та Ксенію Марчук. Керівник - Єлизавета Ключнікова.

Кращими у Всеукраїнському конкурсі “Зимові ігри” стали Дар’я Завидовська та Ангеліна Афоніна. Подяку отримала і їхня наставниця Вікторія Савенко.

Вітаємо творчих та талановитих гуртківців БТДЮ та їхніх наставників, бажаємо натхнення і подальших перемог!

Прес-служба міського голови.