ПОКРОВЧАНКА НЕЛЛІ ЧУКАНІВСЬКА ВИГРАЛА ЗМАГАННЯ З ХАЙДАЙВІНГУ В ХОРВАТІЇ

Покровчанку Неллі Чуканівську заслужено вважають однією з найсильніших стрибунів хайдайвингу не лише України. Юна спортсменка - переможниця престижних міжнародних турнірів, очолює рейтингові таблиці. Чергова перемога тому підтвердження.

Минулого тижня  наша землячка у складі українських спортсменів взяла участь у відкритому чемпіонаті Хорватії зі стрибків у воду, "open", що відбувся з 10 по 13 березня в Задарі.

Юніори Дніпропетровщини продемонстрували складні стрибки, показали хороші результати на трампліні та вишці й завоювали 3 медалі!

16-річна талановита землячка Неллі Чуканівська завоювала золоту медаль в стрибках з вежі та стала чемпіонкою Хорватії, розділивши п'єдестал пошани з хорваткою Dora Tomljenović.

Старший тренер української команди Олег Вишиванов зазначив, що в період Олімпійського сезону, коли хорватські стрибуни у воду посилено готувалися до свого Чемпіонату країни, юні спортсмени України дуже гідно боролися на дорослому Чемпіонаті Хорватії і показали хороші результати. Молодці!

Вітаємо Неллі Чуканівську та її тренерів з блискучим результатом, вболіваємо і бажаємо подальших перемог.

Прес-служба міського голови.