Всi новини, сторінка 7

26 07

У Покрові цю захоплюючу гру вже не перший рік популяризує ГО «Шахи для життя», голова Валерій Косолапов. І цього разу спільно з відділом молоді та спорту виконкому, організація провела інтелектуальні двобої та цікаві заходи, аби вкотре показати всю красу однієї з найдавніших ігор світу.


20 06
20 червня 2022 р. 845 Спорт

Літо – зі спортом

Активне дозвілля – саме те, що необхідно сьогодні дітям. Розважити, допомогти відволіктися від тривожних новин – таке завдання ставили перед собою фахівці спортивних осередків міста, які спільно з відділом молоді та спорту виконкому  згуртовують малечу у цікавих заходах.


07 06

Гарні результати отримали покровчани з початком літа на міжнародному спортивному олімпі! Привід для гордості дали випускники відділень спортивної акробатики й дзюдо міської ДЮСШ ім. Дані Дідіка.


28 03

Нашій дзюдоїстці дуже хотілося, аби на арені в Афінах прозвучав гімн України. Так і сталося. У перший змагальний день юніорського Кубку Європи, який проходив у грецькій столиці, Єлизавета Литвиненко здобула золото у скарбничку української збірної.


22 02

Днями у Стамбулі завершився Чемпіонат Європи з таїландського боксу. У складі збірної команди Україну представляв покровчанин Олександр Суховільський. Весь турнірний тиждень вихованця підтримував заслужений тренер України Ігор Мациборко. В умовах високої конкуренції, коли жеребкування зводило кращих з кращими, Олександр зробив вагомий внесок у скарбничку збірної. За підсумками змагань юнак став бронзовим призером.


08 02

Турнір є важливим для спортсменів, стає перепусткою до Чемпіонату Європи. Тож Одеса зібрала найсильніших представників цього виду спорту, до числа яких вже традиційно входять покровчани.


26 01

45 років тренерської діяльності, сотні учнів – Віктора Шинкаренка по праву вважають легендою, бо увійшов в історію спортивного життя міста як людина, віддана дітям і своїй справі. Рішенням 17 сесії міської ради, 21 січня Віктору Дмитровичу Шинкаренку було присвоєно звання Почесного громадянина Покрова. Вручаючи відзнаку, міський голова Олександр Шаповал адресував йому найщиріші слова подяки за багаторічну працю на благо міста.


26 01

Міністерство молоді та спорту України оголошує прийом заявок на участь у конкурсі на реалізацію проєктів у рамках здійснення українсько-польських обмінів молоддю у 2022 році.


24 01

Вихованці дитячо-юнацької спортивної школи ім. Д. Дідіка гарними результатами розпочали новий рік - із чемпіонату області зі спортивної акробатики. У змаганнях, що відбулися у Кривому Розі 21-22 січня, брали участь вихованці тренерів Ольги Образцової, Наталії Токмань, Василіси Носик, Марії та Максима Молодід.


20 01

Завершився Чемпіонат міста з класичних шахів, який стартував у жовтні минулого року. Змагання організовані громадською організацією "Шахи для життя" за підтримки відділу молоді та спорту виконкому.