Всi новини, сторінка 6

09 12

Тренеру з дзюдо дитячо-юнацької спортивної школи ім. Д.Дідіка , багаторазовому чемпіону та призеру Чемпіонатів світу та Європи серед майстрів Сергію Сінілову присвоєно звання Заслуженого тренера України. Ця відзнака стала заслуженим результатом багаторічної тренерської діяльності. Серед його вихованців -титуловані спортсмени, які досягли успіхів у цьому виді спорту.


07 12

Спортивні осередки міста загартували дух і тіло не одного покоління покровчан. Багатьох мотивували до професійного росту і дали старт у великий спорт. Початок місяця порадував покровчан досягненнями міжнародного рівня одразу двох спортсменок-землячок — Неллі Чуканівської та Лізи Литвиненко. Кожна така спортивна перемога стає для нас ковтком надії на головну Перемогу.


29 11
29 листопада 2022 р. 678 Спорт

ПОКРОВ ШАХОВИЙ

Триває Чемпіонат міста з шахів із класичним контролем часу. У Покрові цей вид спорту вже не перший рік популяризує ГО "Шахи для життя", голова Валерій Косолапов. Цього року організація також проводить цікаві інтелектуальні двобої між любителями давньої стратегічної гри. Вісім досвідчених шахістів - Володимир Башмаков, Ігор Воронкін, Віталій Горюнов, Андрій Гусаков, Сергій Коротаєв, Валерій Косолапов, Олег Кривенко, Юрій Помогайбо зустрічаються у захоплюючих поєдинках. Троє з них


12 10

18-річна спортсменка не лише  завоювала бронзову медаль  першого у своїй кар’єрі дорослого чемпіонату світу, а у вирішальному поєдинку перемогла Олімпійську чемпіонку з Японії, здобувши чисту перемогу за 23 секунди.  Ліза виступала у ваговій категорії до 78 кг.


19 09

Вихованка Сергія Сінілова Ліза Литвиненко представляла збірну України на Чемпіонаті Європи з дзюдо серед юніорів, що проходив з 15 по 18 вересня у Празі. Дівчина впевнено провела змагання у ваговій категорії до 78 кг, виборовши чотири чисті перемоги у чотирьох сутичках, та отримала золоту медаль!


16 09

Володимир Томілов, керівник автомодельного гуртка Будинку творчості дітей та юнацтва, у складі національної збірної команди України з автомодельного спорту представляв країну на престижних змаганнях — Чемпіонаті світу та Чемпіонаті Європи з трасових автомоделей (ІІ ранг). Національна збірна показала дуже хороші результати й стала срібною призеркою в обох престижних перегонах!


14 09

Друга неділя вересня - важливий день для фізкультурників, спортсменів, ветеранів спорту і просто прихильників здорового способу життя. У мирний час з нагоди Дня фізкультури і спорту покровчани гучно, яскраво, видовищно демонстрували свої досягнення на різних локаціях міста, нині більшість заходів перейшли в онлайн. Від того охочих заявити про себе, не стало менше, передусім серед підростаючого покоління.


16 08

В Україні відзначили Міжнародний день молоді. Цього року вперше, разом з усім світом, святкували у серпні, а не в червні, як це було раніше.


09 08

У Покрові тривають заняття для малечі з активних видів спорту .