Всi новини, сторінка 9

09 08

У кінці липня Швейцарія стала центром європейського автомодельного спорту. На місцевому кордодромі проходив 72-й чемпіонат Європи з автомодельного спорту. Там зібралися найсильніші кордовики з 14 країн. Крім європейців, поза заліком виступали представники Австралії та США.


04 08
4 серпня 2023 р. 540 Освіта

Творчі канікули

Талановиті діти Покрова мають чергові здобутки.


02 08

Покров продовжує роботу в напрямку розвитку інклюзивної освіти. Днями інклюзивно - ресурсний центр м. Покров відзначив перший ювілей. Усі ці п'ять років зусилля професійного колективу ІРЦ, серед яких психологи, логопеди, дефектологи, реабілітологи, були спрямовані на реалізацію права дітей з особливими освітніми потребами на здобуття дошкільної та загальної середньої освіти.


01 08

Для шкільної команди ліцею №2, яка у квітні пройшла відбір до програми “План. Дій”, канікули — це ще час для творчості й втілення нових ефективних інженерних рішень.


31 07

До  збірки з такою назвою увійшли кращі роботи учасників обласної методичної виставки-конкурсу «Використання проектних технологій у закладах позашкільної освіти області». Активну участь у ній взяли викладачі нашої громади та отримали перемоги!


19 07

Сьогодні розпочався прийом заяв до закладів вищої освіти від вступників на основі 11-ти класів, а також диплома молодшого бакалавра, молодшого спеціаліста і фахового молодшого бакалавра. Це важливий період для більшості з 215 цьогорічних випускників громади, які планують здобувати подальшу освіту.


13 07

Вже вчетверте Дніпропетровщина згуртовує педагогічний загал області на фестивалі освітянських інновацій. Цьогоріч на конкурс було подано 663 роботи за 19 номінаціями, визначено 228 переможців. Серед тих, чиї розробки визнано кращими - педагоги з Покрова.


11 07

Про це зранку повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак. - Ворог бив з важкої артилерії. Двічі – по Марганецькій громаді та ще раз – по Нікополю. Минулося без загиблих та постраждалих. Інші наслідки обстрілів з'ясовуються.


10 07

Завершилася основна сесія Національного мультипредметного тесту. Він тривав 180 хвилин та складався з двох обов'язкових предметів - української мови та математики. Ще один предмет вступники обирали самостійно. На тому тижні через персональні кабінети учасники НМТ отримали офіційну інформацію про кількість наданих ними правильних відповідей та набрані бали за шкалою 100-200.


30 06

Завершився навчальний 2022-2023 рік, а разом із ним спливли шкільні роки для 217 юнаків та дівчат нашої громади. Дорослішали вони в умовах пандемії й під звуки сирен, навчилися цінувати мирне небо і гідно зустрічати нові виклики.