Всi новини, сторінка 11

23 05

23 травня ми відзначаємо День Героїв. Наші Герої — це українці, які жили у різні епохи і захищали рідну землю. Свято запроваджене давно, та у нинішній час це не просто данина пам'яті захисникам і захисницям минувшини, а й день шани новітніх Героїв


23 05

Будинок творчості продовжує наповнювати скарбничку творчих здобутків. Вихованці розвивають творчі здібності, набувають майстерності і мають гарні результати.


10 05

Вагомі здобутки має Будинок творчості дітей та юнацтва, розвиваючи таланти вихованців та реалізуючи потенціал педагогів.


04 05

Восени заклади освіти Покрова взяли участь у Всеукраїнському соціальному проєкті для дітей з озеленення українських шкіл Flowers4School. Колективи отримали цибулини нарцисів, тюльпанів, гіацинтів, крокусів, які надіслали квітникарі з Нідерландів. Нині клумби тішать весняним первоцвітом. Діти радіють яскравим сортовим квітам, які надихають і додають віри в переможне майбутнє. Адже квіти — це символ Перемоги і відродження України.


04 05

Творчість розвиває життєстійкість, дозволяє школярам відчути себе сильнішим та почуватися комфортніше. Конкурсна діяльність вихованців Будинку творчості дітей та юнацтва в розпалі.


03 05

Під таким гаслом пройшов цьогорічний Всеукраїнський тиждень дитячого читання. До його відзначення приєдналися і юні покровчани. Свято, на жаль, знову обпалене війною і не усі традиції відзначення актуальні. Проте значення дитячого читання в нинішніх обставинах не можна переоцінити. Бо воно допомагає впоратися з дитячими страхами, заспокоює, знижує тривожність.


27 04

Програма називається “План.Дій”, долучитися до її реалізації мало намір 104 команди, організатори відібрали п'ять. Серед тих, чий проєкт пройшов жорсткий відбір - команда з 10 учнів та 4 педагогів ліцею № 2.


26 04

Під таким символічним гаслом пройшов обласний інтелектуальний марафон, який об’єднав освітянський загал Дніпропетровщини. Участь у навчальних перегонах взяли здобувачі освіти з 70 громад області – близько 1500 школярів. Серед них понад сорок юних інтелектуалів Покрова.


19 04

Нещодавно ліцей №5 став школою JuniorS, бо популяризують здоровий та активний спосіб життя, а учні зарекомендували себе як активні, творчі та спортивні. Заклад підписав меморандум про співпрацю з ГО”Рух Олександра Педана — JUNIORS" та отримав відзнаку - бронзову табличку та відповідний статус.


18 04

Великодні дні надихають на добрі справи. Дітям теж хочеться почуватися корисними, докласти зусилля до перемоги добра над злом.