Всi новини, сторінка 4

30 01

Вихованці Будинку творчості дітей та юнацтва в черговий раз продемонстрували не тільки свої вміння, а й довели, що заслуговують на перемогу.


30 01

Розпочався ІІІ етап (обласний) Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів. Вони проходять у дистанційному режимі, згуртовують юних знавців – творчих та креативних, для кого шкільна наука – це безперевний процес пізнання.


29 01

Сьогодні уся Україна відзначає День пам'яті героїв Крут. 106 років тому сталася одна з найбільш трагічних і водночас важливих подій в історії України.


25 01

Ще один освітній заклад міста підписав меморандум про співпрацю з громадською організацією "Рух Олександра Педана "JuniorS", що надає статус "Школа JuniorS бронзова відзнака".


17 01

Юні робототехніки з Покрова продовжують успішно демонструвати свої навички з математичного мислення, конструювання, неординарного підходу до втілення власних ідей. Творчі, ерудовані гуртківці “Школи робототехніки”, що діє при Будинку творчості дітей та юнацтва, знову з перемогами.


16 01

"Кіборги" вистояли, не встояв бетон" – ці слова навічно увійшли в історію, разом із подвигом  незламних воїнів. Сьогодні, 16 січня, Покров разом з усією Україною вшановує пам'ять Захисників Донецького аеропорту.


16 01

Вихованці будинку творчості дітей та юнацтва у новому році продовжують підкорювати нові вершини.


09 01

Вісім юних покровчан стали фіналістами обласного етапу конкурсу , троє з них — здобули перемогу на всеукраїнському рівні. Остаточні результати конкурсу творчості дітей та учнівської молоді «За нашу свободу» стали відомі наприкінці року.


04 01

Гран-прі та три золоті медалі здобули художниці з вишивки на Міжнародному двотуровому благодійному багатожанровому конкурсі мистецтв "RAPSODIA POLSKA".


04 01

Вихованці Школи робототехніки вчаться працювати у команді, розвивають навички творчого мислення та отримують досвід створення власних проєктів. Гуртківці БТДЮ не вперше успішно беруть участь у Всеукраїнському конкурсі конструювання "LEGO WORLD". Ось і цього разу на їх чекав успіх.