Всi новини, сторінка 13

21 03

Учні гімназії №4 дуже активні у творчості. В освітянській родині завжди вирують цікаві креативні ідеї, а діти постійно беруть участь у різноманітних конкурсах. Так, нещодавно стали відомі імена переможців Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнка «Автопортрет» від Art Capsule, до якого долучились й юні митці Покрова.


20 03

У реаліях нинішнього часу дорослі намагаються об'єднувати й розвивати юні таланти у віртуальному просторі, підтримувати творців у їх починаннях. А юні дарування не перестають дивувати своїми здобутками.


15 03

Кожна дитина по-своєму неповторна. Розкритись допомагає усвідомлення своїх здібностей, віра у власні сили. Створити ситуацію успіху дозволяють різноманітні конкурси і проєкти, до яких активно долучаються школярі Покрова.


14 03

Сьогодні Покров разом з усією Україною вшановує наших добровольців. Цього дня, дев'ять років тому, перші 500 бійців — добровольців прибули на полігон у Нові Петрівці для формування першого добровольчого батальйону. Вони не були професійними військовими, не мали бойового досвіду й екіпіровки.


13 03

Вихованці Будинку творчості не зупиняються на досягнутому, беруть активну участь у мистецьких перегонах. Діти заявляють про себе, як про талановитих і наполегливих. Разом з керівниками опановують нові напрямки.


09 03

За всіх часів професія вчителя була дуже важливою, а особливо - зараз. У найскладніші для країни часи, попри усі виклики, педагоги Покрова продовжують невтомно тримати освітянський фронт. За сумлінну та багаторічну працю, високий рівень професіоналізму та майстерності, вагомий внесок у розвиток освіти громади педагоги міста отримали відзнаки - Подяки міського голови Олександра Шаповала.


09 03

Приватний вищий  навчальний заклад «Міжнародний класичний університет імені Пилипа Орлика» (м.Миколаїв) та Уманський національний  університет садівництва в рамках програми освітнього та кадрового розвитку пропонує особам, які звільняються або звільнені з військової служби з числа ветеранів війни


08 03

Кожен з нас намагається хоч якось долучитися до наближення перемоги. Поряд із фронтом військовим, інформаційним, волонтерським, є фронт мистецький, який мотивує, підтримує та дарує приємні емоції.  Власним прикладом спонукає учнів до творчості викладач трудового навчання ліцею №8 Оксана Ткаченко.


08 03

Восьме березня залишається у календарі державних свят України як Міжнародний день прав жінок і миру. Належну увагу до дати, що символізує боротьбу за рівність та важливість діяльності жінки у суспільстві, було привернуто й у Покрові. Вкотре 8 березня ми відзначаємо на фоні дискусії щодо формату та доцільності цього свята.


06 03

Близько 700 навчальних закладів України долучилося до освітньої ініціативи - «Марафона добрих справ», де діти вчаться милосердю, благодійництву. Серед них і гімназія№4 Покрова, чиїми  ініціативами було зібрано кошти на підтримку наших Захисників.