Всi новини, сторінка 6

15 11

Підготовка до національного мультипредметного тесту вже триває. НМТ–2024 включатиме три обовʼязкові предмети – українську мову, математику, історію України, а також шість предметів на вибір: фізика, хімія, біологія, іноземна мова, географія, українська література. Тестування відбудеться в один день і триватиме 4 години.


15 11

Обдаровані діти Покрова мають чергові здобутки.


14 11

Креативні шкільні родини Покрова роблять все можливе, аби зацікавити вихованців у навчанні та позашкільному житті, розкрити усе багатство національної культури. Так, дружній колектив Гімназії №4 організував своїм вихованцям зустрічі з народними художницями, талановитими майстрами вишивками. У рамках Всеукраїнської краєзнавчої експедиції учнівської молоді "Моя батьківщина - Україна", діти познайомилися з дорогоцінною спадщиною, яку зберігають й примножують родини майстринь.


01 11

Цій нагальній проблемі присвятили чергові зустрічі практичні психологи та соціальні педагоги закладів освіти міста.


31 10

Під таким гаслом пройшов у Києві міжнародний багатожанровий дистанційний фестиваль-конкурс мистецтв, на якому креативна команда Гімназії №4 здобула яскраві перемоги.


27 10

Сьогодні у нашій країні відзначають День української писемності та мови. Згідно з указом Президента, у 2023 році його вперше зустрічають 27 жовтня. Вже в 23 раз цей день проходить з диктантом національної єдності.


23 10

Війна принесла випробування в наше життя. Втім наш вибір — перемогти і вистояти. Головне - допомогти в цьому дітям, аби травматичний досвід якнайменше позначився на їхньому ментальному здоров'ї у майбутньому. Про це - Всеукраїнська програма ментального здоров'я “Ти як?”, створена за ініціативи першої леді Олени Зеленської.


18 10

Для фахівців інклюзивно-ресурсного центру міста це не просто слова. Бути поруч, допомагати і підтримувати – принцип роботи, котрий сьогодні, у час війни, набув особливого значення. Днями на базі  центру, в межах Всеукраїнської програми ментального здоров’я «Ти як?», пройшов арт-терапевтичний тренінг для  дітей з особливими освітніми потребами.


17 10

Творчий колектив Гімназії №4 не перестає дивувати та захоплювати покровчан своїми талантами і здобутками. Цьогоріч школа святкує поважний, 60-річний ювілей. Один з найстаріших закладів продовжує свою історію в учнях, які дарують рідній альма-матер свої перемоги.


16 10

З нагоди Національного дня дівчат у технологіях днями у Дніпрі відбулося урочисте нагородження переможців обласного фестивалю «Techno-Girls Dnipro». Серед переможців - ліцеїстки з Покрова. Разом з подарунками, вони отримали сертифікати на навчання у проєктній школі «Techno-Girls рулять!».