Всi новини, сторінка 12

10 04

Вихованці гуртку комп'ютерної графіки Будинку творчості дітей та юнацтва в дистанційному режимі долучаються до участі у різноманітних конкурсах та стають переможцями.


07 04

Одразу 35 юних покровчан з різних освітніх закладів стали переможцями VII Всеукраїнської онлайн-виставки-конкурсу “Талановиті” Наполегливі” Успішні!- 2023”. Це масштабний захід, до якого щоразу долучаються тисячі обдарованих, творчих дітей. Цього разу лише з Дніпропетровщини на конкурс надіслано 752 роботи. Незмінні організатори — кафедра позашкільної освіти Національного педагогічного університету ім. М.П. Драгоманова.


05 04

Казка – не просто твір, вона лікує, дарує надію. Сьогодні, коли дитинство маленьких українців руйнує війна, саме казка є оберегом, повертаючи малечу до світу, де добро перемагає. Вона допомагає долати страшний період, який переживає наша країна. Розуміючи це, ГО «Жінки плюс» запросили до участі у обласному творчому онлайн-конкурсі «Подаруємо дітям казку». На розгляд журі надійшло 23 роботи, з яких сім – створені дітьми.


31 03

Заклади освіти Покрова мають досвід системного розвитку STEM-освіти. Постійно шукаючи свіжі ідеї та рішення, готові й самі ділитися напрацюваннями. Потужним майданчиком для їхньої презентації та поширення став І шкільний фестиваль «STEM - весна – 2023», який днями пройшов у ліцеї №2.


29 03

Вихованці БТДЮ не припиняють радувати  успіхами. Діти пробують свої сили у дизайні, технічній творчості, народних промислах. Вивчаючи нове, не забувають про свою спадщину, досліджують історію та відтворюють її сторінки у власних роботах. Результати представляють на конкурсах всіх рівнів, отримуючи високі оцінки професійних журі.


28 03

Цьогоріч абітурієнти вдруге складатимуть національний мультипредметний тест як альтернативу ЗНО. Нещодавно стало відомо, що реєстрація для участі у НМТ розпочнеться 3 квітня і триватиме впродовж місяця. За цей час майбутні учасники тестування мають створити персональні е-кабінети та завантажити реєстраційні документи. На особистих сторінках буде відображатися уся актуальна інформація про те, де, коли і як проходитиме тестування.


27 03

Юні покровчани у міру своїх сил продовжують допомагати українським воїнам боротися з ворогом. Їхня ініціатива дуже цінна, бо країна, на захист якої піднімаються навіть діти, не може не перемогти. За підтримки батьків та педагогів діти беруть участь у різноманітних акціях, патріотичних фотосесіях волонтерять, а виручені кошти донатать на потреби захисників.


21 03

Учні гімназії №4 дуже активні у творчості. В освітянській родині завжди вирують цікаві креативні ідеї, а діти постійно беруть участь у різноманітних конкурсах. Так, нещодавно стали відомі імена переможців Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнка «Автопортрет» від Art Capsule, до якого долучились й юні митці Покрова.


20 03

У реаліях нинішнього часу дорослі намагаються об'єднувати й розвивати юні таланти у віртуальному просторі, підтримувати творців у їх починаннях. А юні дарування не перестають дивувати своїми здобутками.


15 03

Кожна дитина по-своєму неповторна. Розкритись допомагає усвідомлення своїх здібностей, віра у власні сили. Створити ситуацію успіху дозволяють різноманітні конкурси і проєкти, до яких активно долучаються школярі Покрова.