Всi новини, сторінка 2

13 03

З 8 по 10 березня автомоделісти Будинку творчості дітей та юнацтва боролись за лідерство у Всеукраїнських відкритих змаганнях з кордових автомоделей у приміщенні, які проводилися для учнівської молоді у м. Луцьк. Покровчани представляли не лише місто, а й Дніпропетровщину.


09 03

Сьогодні Покров разом з усією Україною відзначає 210 річницю від дня народження найбільш знакового та шанованого поета, мислителя, художника - Тараса Григоровича Шевченка.


07 03

Творча юнь Покрова долучається до різноманітних конкурсів, аби збагачувати свій досвід, розвиватися та проявляти себе. Організатори мистецьких заходів, у свою чергу, мотивують та підтримують обдарованих дітей.


29 02

Школярі Покрова здобувають актуальні знання в галузі інформаційних технологій, що на сьогодні мають велику профорієнтаційну цінність. Про творче зростання поціновувачів сучасних дисциплін свідчать здобутки та перемоги.


27 02

Продовжується ІІІ етап Всеукраїнських учнівських олімпіад.


27 02

Українські випускники, які хочуть вступити до закладів вищої освіти, готуються скласти Національний мультипредметний тест. У МОН вже затвердили календарний план проведення цьогорічного МНТ. Відомо, що мультитест абітурієнти складатимуть з 14 травня до 25 червня під час основної сесії та з 11 до 19 липня - додаткової.


22 02

Креативний колектив гімназії№4 не лише веде дітей у світ знань, а й допомагає осягнути усе безмежжя творчості, відкриваючи юні таланти.


22 02

Заклади освіти Покрова продовжують отримувати гаджети, які передають у користування учням вразливих категорій. Днями чергову партію ноутбуків представники громад Дніпропетровщини урочисто отримали в облдержадміністрації від голови Дніпропетровської ОВА Сергія Лисака.


22 02

Гуртківці Будинку творчості дітей та юнацтва мають нові вагомі здобутки. Завершився обласний етап Всеукраїнських відкритих змагань з кордових автомоделей у приміщенні серед учнівської молоді, який проходив у заочному форматі.


21 02

Завершився ІІІ етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з правознавства, який проводила Дніпровська академія неперервної освіти. За перемогу змагалося понад 150 учасників з усієї області, серед яких покровчани.