Всi новини, сторінка 2

17 06

Вчора в Україні відзначили День батька. Маленькі та дорослі діти вітали своїх татусів з цим затишним святом. Дарували щирі вітання, теплі обійми чи згадували зі щемом у серці татусів, які вже не поряд.


14 06

Добіг кінця ще один навчальний рік, якому війна кинула виклик. Для дев'ятикласників громади він завершується знаковою подією - врученням свідоцтв про базову середню освіту. Це перший документ про освіту, який дає право робити усвідомлений вибір щодо подальшого навчання.


12 06

Вихованці Будинку творчості дітей та юнацтва на творчих канікулах, проте результати їх старань протягом навчального року нагадують про себе. Талановиті вихованці продовжують отримувати позитивні новини з конкурсних перегонів.


07 06

Команда автомоделістів Будинку творчості дітей та юнацтва успішно взяла участь в обласному етапі Всеукраїнських відкритих змаганнях з радіокерованих автомоделей шосейних перегонів серед учнівської молоді.


05 06

Вшанування мужності Героїв, виборювачів незалежності рідної землі, знання історії України, повага до українських військових традицій – таким є головна мета конкурсу, який збирає широке коло учасників. Покровчани є незмінними учасниками та переможцями літературного конкурсу, не став винятком і 2024-й. На розгляд журі надійшло понад 400 робіт, 22 юні покровчани стали призерами, 6 - лауреатами.


04 06

550 дітей загинули, понад 1351 отримали поранення різного ступеня тяжкості, 2021 дитина вважається зниклою і це не остаточні цифри. Такою є страшна статистика війни, наслідки збройного вторгнення рф. Сьогодні, у Міжнародний день дітей – безневинних жертв агресії, Україна вкотре говорить про це на повний голос, бо кожне дитяче життя – безцінне.


30 05

Тринадцять золотих медалей «За високі досягнення у навчанні», сім срібних «За досягнення у навчанні» - таким, блискучим, є завершення навчального року 2023-2024. Сьогодні, у День останнього дзвоника, громада підводить освітні підсумки, радіючи за юнь – наполегливу, творчу.


30 05

2023-2024-й вже став частиною великої шкільної історії. Останній дзвінок, що пролунав онлайн, сповістив про завершення ще одного важливого періоду.


29 05

Вагомі здобутки – це результат  наполегливої праці, таланту, вміння працювати в команді та підтримки з боку педагогів і батьків. Вони слугують мотиватором для подальшого розвитку та самореалізації.


28 05

Учні творчих освітніх закладів Покрова продовжують ділитися своїми досягненнями та здобутками, демонструючи не лише свої гарні знання та вміння, а й здобуті перемоги у конкурсах. Це є результатом їхньої наполегливої праці та таланту, а також підтвердженням високого рівня мистецької освіти в закладах міста.