Всi новини, сторінка 3

22 02

Заклади освіти Покрова продовжують отримувати гаджети, які передають у користування учням вразливих категорій. Днями чергову партію ноутбуків представники громад Дніпропетровщини урочисто отримали в облдержадміністрації від голови Дніпропетровської ОВА Сергія Лисака.


22 02

Гуртківці Будинку творчості дітей та юнацтва мають нові вагомі здобутки. Завершився обласний етап Всеукраїнських відкритих змагань з кордових автомоделей у приміщенні серед учнівської молоді, який проходив у заочному форматі.


21 02

Завершився ІІІ етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з правознавства, який проводила Дніпровська академія неперервної освіти. За перемогу змагалося понад 150 учасників з усієї області, серед яких покровчани.


21 02

Сьогодні Покров разом з усім світом відзначає Міжнародний день рідної мови, який ще називають Міжнародним днем материнської мови.


19 02

Проведено ІІІ етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з англійської мови серед учнів 9-11 класів Дніпропетровської області. Інтелектуальні змагання проходили у два тури, 8 та 14 лютого.


14 02

11 лютого світ відзначав Міжнародний день жінок і дівчат у науці. У цей день акцентувалася увага на внеску жінок і дівчат у розвиток науки, технологій та інновацій. Впродовж багатьох років STEM-науки були прерогативою чоловіків. Сьогодні ж, завдяки розвитку та популяризації цих ідей серед учнівської молоді ситуація з кожним роком змінюється.


13 02

Вихованці гуртку робототехніки Будинку творчості дітей та юнацтва долучають до участі у різноманітних конкурсах, демонструючи гарні знання та проявляючи свої творчі здібності.


07 02

За підсумками рейтингу закладів позашкільної освіти Дніпропетровської області за науково-технічним напрямком роботи у 2022-2023 н.р., Будинок творчості дітей та юнацтва - в трійці найкращих закладів Дніпропетровщини. Вже сьомий рік поспіль творчий заклад тримає лідерство в області.


06 02

Минулого тижня у обласному центрі відбулося урочисте нагородження переможців конкурсу «Австрійська листівка», який проходив під егідою Почесного Консульства Австрійської Республіки у місті Дніпро. Роботи талановитих покровчан увійшли до числа фіналістів та будуть передані до Посольства Австрійської Республіки в Україні.


05 02
5 лютого 2024 р. 329 Освіта

Війна очима дітей

Біль від розставання з рідною домівкою, безсонні ночі, сирени, укриття… почуття гордості за незламних героїв, наших захисників і захисниць - віра в Перемогу України. Цим сповнені роздуми дітей, учасників Всеукраїнського конкурсу на написання есе «Війна за СВІЙ шлях».