Педагоги Покрова стали фіналістами обласних етапів Всеукраїнських конкурсів

Представники навчальних закладів нашого міста в черговий раз показали високий рівень  підготовки.

Нещодавно завершився ІІ (обласний) тур Всеукраїнського конкурсу педагогічної майстерності "Учитель року - 2021" у номінації "Українська мова та література". Він проходив дистанційно  у два етапи. Філологи  продемонстрували свої найкращі професійні якості та напрацювання. Учасники  фінального етапу проходили такий вид конкурсного змагання як «Аналіз поетичного твору», випробування «Урок», який передбачав проведення уроку в онлайн-режимі на платформі Zoom без участі здобувачів освіти.

Приємно відзначити, що за підсумками усіх випробувань до трійки найкращих увійшла  представниця нашого міста. Вчителька української мови та літератури СЗШ №6 Тетяна Висоцька посіла ІІІ місце.

Ще одне досягнення педагогічна спільнота міста отримала завдяки практичному психологу Навчально-виховного комплексу № 2 Світлані Слободюк. Вона теж посіла ІІІ місце в другому етапі Всеукраїнського конкурсу авторських програм практичних психологів і соціальних педагогів "Нові технології у новій школі". В номінації "Розвивальні програми" покровчанка успішно презентувала свою програму "Концентрація та рівновага".

Вітаємо наших педагогів з вагомими здобутками та бажаємо нових звершень і перемог!

Прес-служба міського голови.