Міський голова привітав педагогів, переможців фахових конкурсів

 

Всеукраїнський конкурс «Учитель року» по праву вважають одним з головних професійних освітянських змагань, котрий визначає рівень педагогічної майстерності, прагнення до вдосконалення фахових знань. З року в рік покровчани беруть у ньому участь і поточний навчальний етап не став винятком. 2021-й ознаменувався вагомими перемогами, наші викладачі увійшли до числа найсильніших педагогів Дніпропетровщини. Тетяна Висоцька, вчитель української мови та літератури СЗШ№6, зайняла III місце у другому турі Всеукраїнського конкурсу педагогічної майстерності "Учитель року - 2021". Призером цього конкурсу стала і викладач математики НВК№1 Марина Гаптельманова. Практичний психолог НВК№2 Світлана Слободюк отримала бронзу другого етапу Всеукраїнського конкурсу авторських програм практичних психологів і соціальних педагогів "Нові технології у новій школі".

З такими блискучими досягненнями освітян привітав міський голова Олександр Шаповал, який дякував педагогам за їхню працю, за любов до дітей та своєї професії,  бажав подальших перемог та звершень.

Тепер з досвідом вчителів Покрова зможуть ознайомитися і їхні колеги, адже «Учитель року» - це ще й обмін думками та методиками. Головне ж, прекрасна можливість до самореалізації, розвитку творчого потенціалу.

Прес-служба міського голови.