Вихованці школи робототехніки здобули призові місця обласного конкурсу з інформаційних технологій

Стали відомі результати  обласного конкурсу з інформаційних технологій «Капітошка 2021», який традиційно у лютому проводить Дніпропетровський обласний  центр науково-технічної творчості.  Постійним учасником цього інтелектуального турніру є вихованці міської школи робототехніки (БТДЮ) молодшого шкільного віку, бо саме на таку вікову категорію він розрахований.

Цьогоріч за звання найкращого інформатика  покровчани  змагалися з  учасниками з Дніпра, Кривого Рогу, Павлограда, Новомосковська, Кам’янського, Вільногірська, Солонянського та Синельниківського районів.

Конкурс вперше проводився дистанційно у вигляді гри-подорожі до країни «Інформатики» . Учні мандрували STEM-містечком, де на кожній вулиці їх чекало завдання. Для їх вирішення треба було добре знати не лише інформатику, а й українську мову, математику, образотворче мистецтво, логіку. Діти створювали комп’ютерні презентації, ілюстрували вірші, виконували завдання з комп’ютерної графіки. Як і решта  конкурсантів, покровчани працювали зі свого навчального закладу. Їхні зусилля  не були марними. За підсумками журі Ольга Кухтій  здобула І місце, Дмитро  Добринін завоював  ІІ місце.

Вітаємо переможців та їхніх викладачів Наталію Гриценко та Юрія Якимова з чудовим результатом!

Прес-служба міського голови.