У БТДЮ не припиняється пошук нових форм позашкільного життя

Колектив Будинку творчості урізноманітнює можливість  дітям займатися змістовним, цікавим дозвіллям, об'єднуючи юні таланти у віртуальному просторі.

Вихованці мають можливість брати участь не лише у зовнішніх конкурсах, а й організованих самим Будинком творчості.

Їхня перевага в тому, що вони безкоштовні й відкриті для учасників з усієї країни.

Серед таких — творчий конкурс для особливих дітей “Щасливі разом”.

- Крім вихованців Будинку творчості та школярів Покрова, до нашої соціальної ініціативи долучилися діти з Дніпропетровщини та Житомирщини. Свої доробки представили 60 учасників різних вікових категорій, - говорить директор БТДЮ Ніна Якимова, дякуючи учасникам, їхнім батькам за виховання талановитих дітей та педагогам за розвиток творчих здібностей.

З результатами конкурсу можна  ознайомитися  за посиланням.

Нещодавно у Будинку творчості літературно-музичного онлайн-конкурсу ”Теплим словом, гарною піснею зустрічаємо Миколая”. Роботи оцінювалися у номінаціях: вокал, театральне мистецтво (читці), оригінальний жанр, лист до св. Миколая. Тематика конкурсу охоплювала національні, родинні традиції, дитячі мрії та побажання з нагоди одного з найулюбленіших дитячих свят.

Оргкомітет оцінював оригінальність, артистичність, виконавську майстерність, сценічність та інші критерії. Хто став переможцем дізнайтеся на сторінці конкурсу.

Вітаємо учасників, переможців, а також організаторів конкурсів з такою чудовою ініціативою!

Прес-служба міського голови.