Творчі покровчани ділилися досвідом

 

Педагоги та вихованці Будинку творчості дітей та юнацтва міста взяли участь у цікавому й неординарному заході - хаукасті «Строката кайстра», організованому Миколаївським обласним центром національно-патріотичного виховання, туризму та краєзнавства учнівської молоді.

Хаукаст — це навчати за допомогою демонстрації, тож у ході такого заходу педагоги та вихованці у відеопрезентаціях демонстрували фотосвітлини, авторські відео та творчі проекти. Діти жваво представляли майстер-класи з виготовлення цікавих іграшок, оберегів, аплікацій. Пропонували власні напрацювання з вишивки, малювання, демонстрували, як можна зробити справжню козацьку булаву, еко-сумку чи власного робота. Навчали, як спекти смаколики та опанувати елементи надання першої домедичної допомоги, спортивного туризму й багато іншого.

Педагоги, переважно, ділились своїми особистими освітянськими лайфхаками. Демонстрували, як гейміфікувати свої заняття чи створити власний блог у соціальних мережах, тощо.

До участі у заході долучились понад 150 педагогів та вихованці закладів освіти територіальних громад з різних куточків країни. Всі учасники дистанційного заходу отримали сертифікати та позитивний досвід, обмінялися цікавими ідеями та чудовими майстер-класами.

Прес-служба міського голови.