Кредо вчителя - розвиватися та працювати над собою

 

Педагоги  міста постійно вдосконалюють свій професійний рівень, підвищують кваліфікацію, беруть участь у різних онлайн-курсах, тренінгах, майстер-класах, де навчаються та діляться власним досвідом.

Так, 12 грудня фахівці інклюзивно-ресурсного центру взяли участь у III Всеукраїнській науково-практичній конференції (з міжнародною участю) «Гуманітарно-педагогічна освіта: здобутки, проблеми, перспективи».

Зустріч, організована Закладом вищої освіти «Міжнародний гуманітарно-педагогічний інститут«бейт-хана», пройшла в онлайн-форматі.

З доповіддю виступила фахівець, консультант Віра Гребельна. Вона представила тему «Використання арт-терапевтичних технік та дихальних практик для стабілізації емоційного стану дітей з особливими освітніми потребами в умовах воєнного стану». Детально висвітлила свої напрацювання, які розкривають важливість та актуальність питання стабілізації психологічного стану дітей з особливими освітніми потребами у воєнний час. Віра Гребельна наголошувала на тому, що для підтримки дітей з ооп в умовах воєнного стану важливо створювати платформу не тільки для розвитку соціальних, комунікативних та когнітивних навичок, а й постійну підтримку позитивного емоційного стану.

Матеріали конференції будуть опубліковані у збірнику тез доповідей «Гуманітарно-педагогічна освіта: здобутки, проблеми, перспективи» і надіслані учасникам разом з сертифікатом в електронному вигляді.

Прес-служба міського голови.