Маленькими здобутками - до перемоги!

 

Колектив театрального колективу «Звичайні дива» Будинку творчості дітей та юнацтва разом з наставником Людмилою Нагібіною не зупиняються на досягнутому, активно беруть участь у різних конкурсах, фестивалях та жваво крокують вперед.

Так, нещодавно вихованці взяли участь у творчих перегонах та отримали гарні результати.

Участь у Всеукраїнському двотуровому багатожанровому конкурсі мистецтв «Творчий ринг» додала до скарбнички перемог нагороду - Диплом І ступеня, а юні актори Софія Кіпренко та Каміла Топєха посіли І місця у номінації "Художнє читання".

Всеукраїнський багатожанровий конкурс талантів «У Країні мистецтв» ГО «Долина творчості та майстерності» дозволив піднятися колективу на переможну сходинку та отримати Диплом І ступеня, Дарина Ткачук у номінації "Художнє читання" посіла І місце.

Вже досить тривалий час гуртківці опановують себе у новому напрямку - кіномистецтві. Разом з керівником гуртка Людмилою Нагібіною вони створили шість випусків веселих жартівливих історій зі шкільного життя "Смайл-шоу".

Гуртом, творчим колективом, складають та опрацьовують сценарій, вживаються у ролі, здійснюють зйомки, монтаж. Таким чином здобувають не лише нові знання та досвід з акторської майстерності, а й вчаться працювати на камеру, пізнають основи режисури, оператора, звукорежисера тощо. Діти не просто отримують новий цікавий досвід, навички та емоції, а й реально випробовують себе в кіномистецтві. Як підсумок - цікаві відеороботи, які викликають посмішку та піднімають настрій.

Прес-служба міського голови.