НОВІ ПЕРЕМОГИ - У ВИХОВАНЦІВ БТДЮ

Вихованці Будинку творчості дітей та юнацтва на творчих канікулах, проте результати їх старань протягом навчального року нагадують про себе. Талановиті вихованці продовжують отримувати позитивні новини з конкурсних перегонів.

За підсумками регіонального етапу обласного конкурсу юних літераторів, художників, композиторів «Собори наших душ» вихованка гуртка палітра (керівник Вікторія Савенко) Діана Гузенко отримала перемогу. За представлену роботу "Душею щира українка" юна художниця посіла перше місце конкурсу у номінації "Комбінована техніка".

Перше місце в обласному конкурсі "Вишиванка - серце України, зіткане з любові" отримала колективна робота юних умільців гуртка «АКВАРЕЛІЯ» (кер Діана Спіркова). Роботи Єлизавети Ян та Анни Попіль отримали схвальні відгуки журі та найбільшу кількість балів. Нехай краса і багатство української вишиванки надихають на нові звершення та перемоги!

Гуртківці БТДЮ отримали відзнаки за переможні місця у Відкритому конкурсі дитячої творчості “Happy Easter” у номінації “Пасхальний декор”.

Вихованка гуртка «Майстриня» (керівник Ірина Бовкун) Софія Сінілова посіла перше місце у старшій віковій категорії, Нурай Алієва та Анастасія Поночовна, вихованки гуртка гуртка «Колібрі» (керівник Єлизавета Ключнікова), посіли другі місця у середній віковій категорії.

Малюнки вихованців БТДЮ можна побачити у найбільших ТРЦ Києва. Роботи юних художників були обрані в число найкращих та представлені ГО "Всеукраїнське об’єднання "Патріот" на виставку проєкту "Обличчя української мрії". До виставки увійшли 30 дитячих робіт з різних куточків України. Серед них малюнки вихованців БТДЮ - Андрія Подольчака, Катерини Возняк, Злати Сапун, Дмитра Чаплинського, Марії Бондар.

Організатори проекту зазначають, що роботи всіх учасників проєкту "Обличчя української мрії" будуть оцифровані та показані у форматі видань.

Також приємна новина про те, що фотосвітлини вихованців БТДЮ Дар'ї Завидовської та Уляни Квітницької увійшли в ТОП-50 кращих робіт обласного творчого конкурсу фоторобіт "ДУЖЕ Я ЛЮБЛЮ ЧИТАТИ, ПОРЯД ЗАВЖДИ ДРУГ ХВОСТАТИЙ!". Загалом конкурс зібрав понад 400 дитячих світлин, зроблених юними митцями.

Творче літо попереду. Натхнення та гарного відпочинку талановитим покровчанам!

Прес-служба міського голови.