Творче літо

Вихованці БТДЮ навіть у період відпочинку радують своїми досягненнями у творчості.

Виставка-конкурс мистецтв "Сім'я -Любов" згуртувала дітей різних вікових категорій у творчих онлайн-перегонах.

Перші місця у номінації "ВИШИВКА" посіли юні майстрині - Уляна Квітницька та Софія Сінілова. Вихованки Ірини Бовкун представили власні напрацювання в різних техніках, у різних вікових групах, й отримали найвищі бали.

Друге місце у номінації "АПЛІКАЦІЯ" отримала Крістіна Бабенко, вихованка Єлизавети Ключнікової. Дівчинка створила цікаву роботу в японській техніці "кінусайга". Цей вид творчості ще називають «печворк без голки» чи мозаїка з тканини. Роботи створюються зі шматочків тканини і основи (в основному, пінопласту) без застосування голки та нитки.

Друге місце у номінації "ЖИВОПИС" здобула Катерина Возняк. Юна художниця, вихованка Ніни Якимової, представила до конкурсу творчу роботу з неймовірно болючою тематикою для кожного українця.

ІІІ Молодіжний фестиваль-конкурс "Ч_АРТ BOOM" - згуртував юні таланти у різних номінаціях.

Звання лауреатів першої премії конкурсу здобули: ансамбль «Гармонія», старша група гуртка хореографії «ДЖЕМ» та Софія Корягіна.

Звання лауреата другої премії виборола Діана Кустікова.

Звання лауреатів третьої премії мають Олександр Сокирник та молодша група гуртка хореографії «ДЖЕМ» (керівник Юлія Кривчук).

Щирі вітання творчим й  старанним дітям! Вітання педагогам та батькам, які підтримують та допомагають розвиватися юним талантам!

Прес-служба міського голови.