Ліцеї №5 та №8 здобули високі відзнаки у проєкті «Школа JuniorS»

Другий рік поспіль  громада  Покрова бере активну участь у всеукраїнському проєкті «Школа JuniorS», який популяризує спорт серед підлітків. Заклади освіти працюють над тим, аби змінити підхід до фізкультури, де в пріоритеті - турбота про дітей. Впроваджується доступна та цікава фізкультура, проводяться учнівські ліги, піклуються про фізичне та моральне здоров'я учнів. У цьому їх підтримують адміністрації та громадськість закладів, міське управління освіти, керівництво міста.

Невпинна робота в цьому напрямку веде до нових досягнень, які знаходять належну оцінку організаторів проєкту. Нещодавно заклади оновили свій статус у JuniorS Games.

Ліцей № 5 (директор Зоя Пархоменко) отримав срібну відзнаку проєкту, що свідчить про високу якість підготовки та активну участь його учнів. Ліцей № 8 (директор Галина Чергинець) може пишатися двома нагородами – бронзовою та срібною відзнаками.

Успіхи обох закладів стали можливими завдяки великій відданості та професіоналізму вчителів фізичної культури, які допомагали дітям розвивати свої навички та підтримували їх на кожному етапі конкурсу. Вчитель фізкультури ліцею №5 — Ольга Коровіна, ліцею №8 - Ірина Ткалич.

 «Школа JuniorS» – це проєкт, який об’єднує школярів з усієї України навколо ідеї здорового способу життя. Завдяки участі в ньому, учні отримали унікальну можливість не тільки продемонструвати свої досягнення, але й потрапити до літнього табору, де на них чекала неймовірні пригоди. У таборі школярі з ліцею №5 не тільки відпочивали, але й значно розширили свої знання та навички. Вони познайомилися з новими друзями, зміцнили командний дух через захопливі тренінги та арт-терапію, відвідали екскурсії до Чернівців та мальовничих водоспадів Джуринський і «Дівочі сльози». Особливе місце у програмі табору посіли спортивні активності. Кожен день у таборі був насичений цікавими подіями, серед яких варто згадати зустріч з олімпійським чемпіоном Іваном Гешком, вечірні дискотеки, посиденьки біля вогнища та показ талантів. Всі ці заходи не тільки розважали, але й допомагали дітям розвивати свої емоційні навички, навчитися розпізнавати та висловлювати свої почуття.

Участь у проєкті стане для наших учнів важливим кроком на шляху до їхнього особистісного зростання та залишиться у їхніх серцях на довгі роки.

Прес-служба міського голови.