Всi новини, сторінка 14

31 05

Підбито підсумки обласного конкурсу юних літераторів, художників та композиторів «Собори наших душ». Багато років поспіль цей авторитетний конкурс збирає творчі доробки юних митців Дніпропетровщини, найталановитіших юнаків та дівчат! Таланти нашої громади теж не пасуть задніх, активно долучаються і вже багато років поспіль отримують гарні результати.


30 05

Не зупинятися на досягнутому і йти до нових вершин - девіз юних творців, вихованців гуртків Будинку творчості дітей та юнацтва, які беруть активну участь у різноманітних дистанційних конкурсах та фестивалях, додають до власних скарбничок досягнення й збирають перемоги. Завершується нелегкий навчальний рік, педагоги радо діляться підсумками. За результатами навчального року, команда Школи робототехніки посіла перше почесне місце у Відкритому обласному фестивалі Освітньої робототехніки!


26 05

На часі - завершення навчального року, початок літніх канікул та прощання випускників зі шкільною родиною. З міркувань безпеки цей день вкотре проходить без публічних урочистостей та радісного гомону на шкільних подвір'ях.


26 05

Щиро вітаю Вас із закінченням навчального року та святом Останнього дзвоника. Для школярів і цьогоріч він лунає онлайн. На жаль, у сам освітній процес і традиції святкування знову свої корективи внесла війна. Проте цей день не став менш особливим і хвилюючим. Хтось попрощається на літо зі школою, а хтось - зі шкільним дитинством.


25 05

Психологічний стан та психічне здоров’я учасників освітнього процесу під час війни є вкрай важливим. Багато хто почуває виснаження, спустошення, втому, тривогу й паніку. В цей час надзвичайно важливою є своєчасна, якісна і професійна психологічна допомога. З перших днів повномасштабного російського вторгнення психологи громади розгорнули роботу з опрацювання викликів, що постали перед українським суспільством.


23 05

23 травня ми відзначаємо День Героїв. Наші Герої — це українці, які жили у різні епохи і захищали рідну землю. Свято запроваджене давно, та у нинішній час це не просто данина пам'яті захисникам і захисницям минувшини, а й день шани новітніх Героїв


23 05

Будинок творчості продовжує наповнювати скарбничку творчих здобутків. Вихованці розвивають творчі здібності, набувають майстерності і мають гарні результати.


10 05

Вагомі здобутки має Будинок творчості дітей та юнацтва, розвиваючи таланти вихованців та реалізуючи потенціал педагогів.


04 05

Восени заклади освіти Покрова взяли участь у Всеукраїнському соціальному проєкті для дітей з озеленення українських шкіл Flowers4School. Колективи отримали цибулини нарцисів, тюльпанів, гіацинтів, крокусів, які надіслали квітникарі з Нідерландів. Нині клумби тішать весняним первоцвітом. Діти радіють яскравим сортовим квітам, які надихають і додають віри в переможне майбутнє. Адже квіти — це символ Перемоги і відродження України.


04 05

Творчість розвиває життєстійкість, дозволяє школярам відчути себе сильнішим та почуватися комфортніше. Конкурсна діяльність вихованців Будинку творчості дітей та юнацтва в розпалі.