Школа мистецтв з новими здобутками

У творчих осередках міста вирує не тільки учбовий процес, школи продовжують заявляти про себе на конкурсах всіх рівнів. Поряд з онлайн-навчанням тут не припиняється мистецький марафон «Україна – понад усе», у онлайн-режимі діти висловлюють слова вдячності нашим Захисникам, хто боронить рідну землю. Такими ж щирими емоціями сповнені і виступи, вернісажі малюнків, що отримують високі оцінки журі конкурсів всіх рівнів.

Однією з останніх стала перемога вихованців Ганни Доценко – вокального дуету Соломії Гринчук та Марії Бучинської. Дівчатка здобули першу премію у Всеукраїнському конкурсі талантів «Світанок», номінації «Естрадний вокал», виконавши пісню «Мова».

Заявили про себе і учні класів образотворчого мистецтва, викладачів Тетяни Думчикової та Тетяни Дмитрук. Юні художники представили свої роботи на конкурсі «Мистецька генерація», котрий проходить під егідою кафедри образотворчого мистецтва Криворізького Державного педагогічного університету, Криворізького осередку Національної спілки художників України. Роботи дітей були відзначені дипломами. Покровчани представили свої картини у номінаціях «Графіка» та «Живопис».

Школи у творчому процесі, не зупиняються на досягнутому, а це значить, що попереду – нові перемоги.

Прес-служба міського голови.